Ati lucrat cu godaddy.com?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
snuppy
Utilizator înregistrat

Ati lucrat cu godaddy.com?

Mesaj de snuppy »

Care ma ajuta si pe mine, ca nu prea ma descurc, e prima data cand lucrez cu ei, sa iau un domeniu pe care mi l-a dat cineva?
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Daca ai cont la ei, te loghezi si dai in stanga sus la Domains -> My Domain names.
Te duce intr-o pagina cu meniul de navigatie in stanga. Alegi de acolo Pending Account Changes si o sa-ti apara in dreapta domeniul. Nu trebuie decat sa confirmi (ai informatiile necesare in mailul de activare pe care l-ai primit).
etherfast.ro - Blog personal
snuppy
Utilizator înregistrat

Mesaj de snuppy »

mersi, aflasem asta pana la urma, dar mai am o intrebare: exista cumva posibilitatea de a muta domeniul, adica daca l-am luat de la ei, sa il mut pe alt site si acolo sa platesc, de ex de pe godaddy pe dynadot ?
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Dacă vrei să transferi domeniul de la godaddy la alt register de obicei te costă, şi au şi ei o politică a lor. Poţi lua însă domeniul şi găzduirea de altundeva, schimbi ns-urile şi gata.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

snuppy scrie:mersi, aflasem asta pana la urma, dar mai am o intrebare: exista cumva posibilitatea de a muta domeniul, adica daca l-am luat de la ei, sa il mut pe alt site si acolo sa platesc, de ex de pe godaddy pe dynadot ?
Da, poti. Intereseaza-te de politica de transfer de la registrarul unde vrei sa-ti ajunga domeniul.
etherfast.ro - Blog personal
snuppy
Utilizator înregistrat

Mesaj de snuppy »

nu ma intereseaza gazduirea, am "din plin" daca pot spune asa. Pe mine ma intereseaza transferul de domeniu. Mersi baieti, o sa incerc ce ati spus
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”