Paranormal curat, pe cuvant!

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
mett
Nou venit

Paranormal curat, pe cuvant!

Mesaj de mett »

Situatie: modulul Knowledge Base, tabela phpbb_kb_categories, campul comments_forum_id, valoarea default -1, tinyint(3), not null.

incerc sa asignez pentru fiecare categorie din Knowledge Base un forum, valoarea se adauga in campul specificat mai sus. Toate forumurile cu id-ul intre 1 si 199 pot fi asignate in acest camp. Pentru celelalte id-ul devine (nu stiu cum si asta ma inebuneste!): 127.

Ca sa fie situatia si mai stupida, nu am nici un forum cu id-ul 127. Forumul asignat by default de KB atunci cand eu nu selectez ceva are id=2.

Saga continua: pot sa modific direct in baza de date a.i valoarea pentru campul comments_forum_id sa devina 1, 12, 123, 25 dar NU si 252, 254 etc!

Am sters tabela si am pus-o din nou, la fel. Am incercat sa editez offline campurile si sa import. Degeaba.

Sugestii? Idei? Pliz!
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

comments_forum_id nu trebuie sa fie tinyint :)
Incearca long, double, sau orice altceva.
Tinyint nu duce la valori foarte mari, in cazul tau mai mari de 200 ;)

Succes.
etherfast.ro - Blog personal
mett
Nou venit

Mesaj de mett »

Multumesc, asta era! Am pus int(10) si merge. Inca ma mai intreb de unde vine acel nr 127 da' nu mai conteaza. Merci
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

127 e 2^7-1 :)
etherfast.ro - Blog personal
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”