cum fac sa nu mai poata sa stearga din text la edit ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
andreafree
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de andreafree »

atunci cand apasa edit sa poata doar sa adauge text.. si sa scrie

Edit 1st , by user , data , si ce a adaugat...

ma intereseaza pentru ca am patit cateva situatii

1. moderatorul a sters chestia scrisa de user ( chestie interzisa de regulament ) dar apoi userul a editat mesajul ( a sters atentionarea primita de la moderator si a scris prostia care era inainte )

2. un user zice ceva... starneste scandal .. apoi sterge ... sau editeaza si scrie altceva...

ma intereseaza sa ramana butonul de edit..dar sa nu poata sa stearga ce a scris inainte.. ci doar sa adauge ceva nou ...

daca nu exista asa ceva... macar sa micsorez timpul de editare.. ( cel putin pentru useri )
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

3.1.2.2 Permisiuni avansate
Modifică - Utilizatorul poate modifica mesajele proprii pe forum. Nu este recomandat să setaţi la valoarea "TOTI" pentru că asta va face ca orice utilizator anonim să poată modifica mesaje de la orice alt utilizator anonim.
andreafree
Utilizator înregistrat

Mesaj de andreafree »

nu prea ai inteles.... sau poate mam exprimat eu gresit...

forumul meu este unul de anunturi ... si se mai intampla sa se mai anunte cate un eveniment.. si sa se faca teasing cu acel eveniment...

eu vreau ca userii sa poata folosi butonul de edit... dar sa NU poata sterge ce au scris inainte.... sa poata DOAR sa adauge text nou .... si sa arate acolo ... editat de 3 ori ... de user X ..

sau

userii sa vada cum vrea userul sa apara.... doar moderatorii si adminii sa vada textul care era inainte...

ce mod trebuie sa folosesc?
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”