salut
doar ce am instalat un forum
pe prima pagina apar urmatoarele erori:
Warning: eregi(): REG_EMPTY in /home/free/cradle/referers.php on line 34
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/free/cradle/referers.php:34) in /home/free/cradle/includes/sessions.php on line 226
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/free/cradle/referers.php:34) in /home/free/cradle/includes/sessions.php on line 227
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/free/cradle/referers.php:34) in /home/free/cradle/includes/page_header.php on line 1000
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/free/cradle/referers.php:34) in /home/free/cradle/includes/page_header.php on line 1006
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/free/cradle/referers.php:34) in /home/free/cradle/includes/page_header.php on line 1007
nu stiu daca am facut bine daca am postat aici...deoarece este un forum phpbbfm
daca nu .. .va rog sa ma scuzati
Daca forumul nu este la Lycos sa stiti ca nu mergea aceeasi chestie...
Eu aveam forumul in alta parte si am facut ce scria in articolul ala ca m-am gandit ca poate merge...
Efectul... mi-a dat peste cap tot forumul... nu mai este in stare de functionare, nu mai am ce-i face. Poate ar trebui sa scrieti in articol ca caracterul (scuzati cacofonia va rog) "@" spune scriptului sa ignore intreaga linie...
BeNnY scrie:Mie ignorarea unor linii din cod mi-a dat peste cap totul...
in mod normal, inainte de a incepe sa faci modificari in cod e bine sa-ti faci copii de siguranta ale fisierelor ca sa poti sa refaci ceea ce ai stricat.