Inregistrare domenii direct prin firma
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Inregistrare domenii direct prin firma
Cum as putea sa iau un domeniu .com sau .net direct de la o firma specializata, prin internet, sau si altfel daca se poate, nu vreau sa iau prin intermediari. Firmele sa fie din Cluj, daca stiti, raman dator.
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
De ce-ti trebuie o firma din Cluj?
Daca vrei domenii fara intermediari, trebuie sa apelezi direct la registrari. Pentru domeniile .com si .net iti recomand GoDaddy.com
Si eu inregistrez domenii, insa cu GoDaddy poti plati prin card si iesi oarecum mai ieftin
Daca vrei domenii fara intermediari, trebuie sa apelezi direct la registrari. Pentru domeniile .com si .net iti recomand GoDaddy.com
Si eu inregistrez domenii, insa cu GoDaddy poti plati prin card si iesi oarecum mai ieftin

etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Daca-mi explici exact ce vrei sa faci, te pot ajuta eu cu inregistrarea de domenii, conform listei. Daca nu, poti inregistra simplu si rapid, chiar tu de la GoDaddy, care ar fi cei mai ieftini dupa parerea mea.
Etherfast scuza-mi offtopicul
u ai resseler ?? sau doar ii iei banii, ii cumperi u, si apoi ii dai acces la el
daca imi spui ca ai resseler poate imi dai si mie un pm si imi dai si mie detalii ca vreau si eu sa cumpar pentru ca, curand imi fac firma de webhosting
...
u ai resseler ?? sau doar ii iei banii, ii cumperi u, si apoi ii dai acces la el
daca imi spui ca ai resseler poate imi dai si mie un pm si imi dai si mie detalii ca vreau si eu sa cumpar pentru ca, curand imi fac firma de webhosting

[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
- Etherfast
- Fost coleg
Am conturi personalizate pe GoDaddy, Moniker, NameCheap si inca vreo 2 registrari. N-as spune ca e chiar reseller, insa pot face multe

woawwwww noutati
io nafara de rnc nu stiam ....
cand o sa mai am nevoie de informatii am sa te caut
[ sper sa nu derajez ]
gata cu off, merci mult
io nafara de rnc nu stiam ....
cand o sa mai am nevoie de informatii am sa te caut

gata cu off, merci mult
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
- Etherfast
- Fost coleg
RNC nu-ti inregistreaza decat .ro.
Eu ma refer la gTLD-urile internationale;)
Eu ma refer la gTLD-urile internationale;)
- Aliniuz
- Fost coleg
http://www.byohosting.com/Etherfast scrie:... Daca nu, poti inregistra simplu si rapid, chiar tu de la GoDaddy, care ar fi cei mai ieftini dupa parerea mea.