quick launch problema

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Kallas
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Kallas »

Skyler scrie:thc...nu vreau sa fiu o pre ironic, dar primele 2 idei au fost: poate ai deep freeze instalat; poate dai restart de la buton(sau stingi)
kallas, nu crezi ca esti putin cam insensibil. iti dai seama ca te-ai facut de cacao, deoarece thc avea dreptate. aici se vorbeste orice, si daca am probleme cu becurile de pe tastatura, tot aici pot sa intreb. IT inseamna information technology, adica tot ce tine de calculatoare (televizoare, radiouri :D).

skiler numi mai pasa ce crede lumea , ca aici moderatori nu stiu cei aia sa fi moderator si administratori , baneaza orice persoana ...

Aliniuz scrie:Kallas, banuiesti ca iar vrei sa ne parasesti.

aliniutz faci amenintari , deabia am venit si sari pe mine .
Sharakuza
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sharakuza »

pai daca nu poti sa intelegi anumite lucruri elementare nu vad alta solutie

cand a postat unde trebuie, si ce trebuie, cu ce tea deranjat pe tine ?

daca tu te iei de utilizatori, administratorii si moderatorii ce rol mai au ?

incearca sa-ti vezi de treaba ta, sa nu te bagi in discutii care te depasesc si sa faci doar spam, ca altfel se vor confirma BANUIRILE lui Aliniuz
thc
Utilizator înregistrat

Mesaj de thc »

Kallas scrie:
Skyler scrie:thc...nu vreau sa fiu o pre ironic, dar primele 2 idei au fost: poate ai deep freeze instalat; poate dai restart de la buton(sau stingi)
kallas, nu crezi ca esti putin cam insensibil. iti dai seama ca te-ai facut de cacao, deoarece thc avea dreptate. aici se vorbeste orice, si daca am probleme cu becurile de pe tastatura, tot aici pot sa intreb. IT inseamna information technology, adica tot ce tine de calculatoare (televizoare, radiouri :D).

skiler numi mai pasa ce crede lumea , ca aici moderatori nu stiu cei aia sa fi moderator si administratori , baneaza orice persoana ...

Aliniuz scrie:Kallas, banuiesti ca iar vrei sa ne parasesti.

aliniutz faci amenintari , deabia am venit si sari pe mine .
Oameni buni lasa-ti-l in plata domnului ca nu e normal... din pacate asta e realitatea. Tot posteaza de-a pixu si eu inca nu am rezolvat problema..
:D
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Reinstaleaza Windowsul. Cumpara licenta si ai suport de la Microsoft.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”