Curand va trebui sa ma ocup de intretinerea unui site (nu forum) facut in php. Banuiesc ca va trebui sa lucrez cu phpMyAdmin dar nu stiu exact de unde sa apuc problema. Va rog, puteti sa-mi dati cateva sfaturi asa incat sa inteleg ce am de facut? De exemplu, cum sa procedez pas cu pas daca vreau sa adaug un text si o poza pe site-ul existent. Stiu html dar nu am cine stie ce experienta cu php & sql. Puteti sa-mi recomandati ceva carti in romana care sa ma ajute sa pricep?
Merci.
Site php & sql
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
deci, cine a facut situl ar fi trebuit sa fi facut si partea de administrare, care include uploaduri de fisiere si modificarea continutului bazei de date
Ultima oară modificat 21-Mai-2007, 16:32:46 de către oli, modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am mai lucrat cu baze de date, dar nu sql. Deci tu zici ca in MyAdmin se afla doar structura nu si continutul efectiv (textul articolelor de exemplu). Am vazut meniul de care zici, tabele, categorii. Pe mine ma intereseaza in momentul asta, ca logica de lucru, cum sa fac o adaugare de informatie. Nu pricep cum sa "apuc" fisierele.
Ce am vazut eu pana acum este ca interfata .php contine cod curat html (asta stiu), structura si-o ia din baza aia sql ... dar continutul? Asta se afla in fiecare pagina din site? Ca intr-un site cu pagini statice in care intri si modifici acolo ce vrei?
Merci de cartile recomandate. Le voi cauta. Sper sa si pricep ca mi-am cam iesit din mana (de la tehnice am virat-o pe artistice si acum iar la tehnice)
Ce am vazut eu pana acum este ca interfata .php contine cod curat html (asta stiu), structura si-o ia din baza aia sql ... dar continutul? Asta se afla in fiecare pagina din site? Ca intr-un site cu pagini statice in care intri si modifici acolo ce vrei?
Merci de cartile recomandate. Le voi cauta. Sper sa si pricep ca mi-am cam iesit din mana (de la tehnice am virat-o pe artistice si acum iar la tehnice)