Moduri pentru phpbb3
- ihonut
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Moduri pentru phpbb3
Ce parere aveti despre aceste mici modificari facute de mine?
www.dubluforum.com

Ultima oară modificat 06-Mai-2007, 23:55:31 de către ihonut, modificat 1 dată în total.
DUBLUFORUM.COM
www.dubluforum.com
www.dubluforum.com
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- ihonut
- Utilizator înregistrat
Tot ce vezi in plus fata de pachetul standard phpbb3 e facut de mine.octaviansan scrie:Foarte Frumos , side bar-ul daca e facut de tine arata frumos .
Ma bucur ca iti place. si inca nu am terminat.Voi face in curand o serie de modificari pt. phpbb3, pe care le va putea instala oricine pe forumul lui.
DUBLUFORUM.COM
www.dubluforum.com
www.dubluforum.com
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
felicitari...a iesit frumos. daca ai nevoie de suport pentru modificari, poti sa intrebi pe www.digitallimit.net/forum . E in engleza, deoarece mai am 2 cu care lucrez si nu sunt romani. Modurile instalate acolo sunt de creatie proprie, asa ca suntem in masura sa te ajutam. Nu ezita
- Aliniuz
- Fost coleg
Nu crezi ca ai depasit aria in care iti poti face reclama ?Skyler scrie:felicitari...a iesit frumos. daca ai nevoie de suport pentru modificari, poti sa intrebi pe www.digitallimit.net/forum . E in engleza, deoarece mai am 2 cu care lucrez si nu sunt romani. Modurile instalate acolo sunt de creatie proprie, asa ca suntem in masura sa te ajutam. Nu ezita
@ihonut Frumoasa creatia, felicitari .
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
si acum sa trecem la sugestii, pentru ca vad ca esti dispus sa faci forumul public.
I. Daca tot ai facut sidebarurile alea cu tot ce era inclus automat la sfarsitul index_body, ai putea sa stergi ce e acolo si sa castigi spatiu.
II. Vad ca in panoul "Bine ati venit" apare si User Control Panel, desi eu nu sunt inregistrat. Pune in template, inainte de a afisa pe pagina linkul catre UCP urmatoarea secventa:
In acest fel nu va aparea decat daca sunt logat.
III. Daca poti sa desparti meniul din stanga de forum ar fi si mai bine, daca nu incearca sa unesti forumul cu meniul din dreapta.
Iti mai spun cand mai descopar cate ceva.
I. Daca tot ai facut sidebarurile alea cu tot ce era inclus automat la sfarsitul index_body, ai putea sa stergi ce e acolo si sa castigi spatiu.
II. Vad ca in panoul "Bine ati venit" apare si User Control Panel, desi eu nu sunt inregistrat. Pune in template, inainte de a afisa pe pagina linkul catre UCP urmatoarea secventa:
Cod: Selectaţi tot
<!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->
//Aici vine codul tau
<!-- ENDIF -->
III. Daca poti sa desparti meniul din stanga de forum ar fi si mai bine, daca nu incearca sa unesti forumul cu meniul din dreapta.
Iti mai spun cand mai descopar cate ceva.
Ultima oară modificat 07-Mai-2007, 21:28:51 de către Skyler, modificat 1 dată în total.
- ihonut
- Utilizator înregistrat
Ms. pentru sfaturi oricum mai am multe de facut.Ma bucur ca va place.

DUBLUFORUM.COM
www.dubluforum.com
www.dubluforum.com