phpbb4all.info
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
- xXx
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Inca un domeniu cumparat aiurea, dar totusi daca ai prea multi bani ca tot esti roman (banuiesc) ...
1. De ce ai facut inca un forum pentru phpbb cand exista deja cateva zeci pe net in toate limbile posibile si imposibile ?
2. Forumul este absolut plictisitor, nu are nimic deosebit, ai pus niste moduri si gata
3. (Sfat) Daca ai observat, cu cat apar mai multe forumuri phpbb cu atat cerintele userilor de la un forum phpbb sunt mai mari... Acum ca sa fii unic nu trebuie sa pui moduri in prostie, trebuie sa stii cum sa-ti personalizezi forumul si modurile care le pui pe forum ...
4. Structura de aranjare a forumurilor aduce foarte mult a phpbb.ro
5. (Sfat) Daca vrei succes apuca-te si fa moduri, teme etc pentru phpbb inedite, dar la felul cum arata forumul nu cred ca esti in stare sa faci asa ceva (deocamdata, poate daca inveti ceva php si css, cine stie
)
6. Propunere daca-ti cumperi inca un domeniu, sa se numeasca google4all
) (Don't take it personaly)
Succes ! ...
1. De ce ai facut inca un forum pentru phpbb cand exista deja cateva zeci pe net in toate limbile posibile si imposibile ?
2. Forumul este absolut plictisitor, nu are nimic deosebit, ai pus niste moduri si gata
3. (Sfat) Daca ai observat, cu cat apar mai multe forumuri phpbb cu atat cerintele userilor de la un forum phpbb sunt mai mari... Acum ca sa fii unic nu trebuie sa pui moduri in prostie, trebuie sa stii cum sa-ti personalizezi forumul si modurile care le pui pe forum ...
4. Structura de aranjare a forumurilor aduce foarte mult a phpbb.ro
5. (Sfat) Daca vrei succes apuca-te si fa moduri, teme etc pentru phpbb inedite, dar la felul cum arata forumul nu cred ca esti in stare sa faci asa ceva (deocamdata, poate daca inveti ceva php si css, cine stie

6. Propunere daca-ti cumperi inca un domeniu, sa se numeasca google4all

Succes ! ...
- Etherfast
- Fost coleg
Domeniul a fost al meu initial pentru proiectul http://www.thephpbb.net, insa i l-am oferit lui in schimbul acelui banner din susul paginii.
etherfast.ro - Blog personal
- Jupan[3l]u
- Utilizator înregistrat