Host gratuit pentru IPB

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
smeagoll
Utilizator înregistrat

Host gratuit pentru IPB

Mesaj de smeagoll »

Salut ...stie cineva un host gratuit unde pot instala IPB?Am incerct pe lx.ro dar nu merge!Va multumesc!
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Nu cred ca sunt multe hosturi care te lasa sa instalezi ipb sau daca il instalezi poate te trezesti fara host. Eu iti recomand sa folosesti template-ul invisionBB pentru phpBB http://www.nicolasfraga.com/downloads.php
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Template`ul asta in folosesc la forumul meu acum!Dar eu am si IPB si vreau sa il instalez!Si nu inteleg de ce sa raman fara host?
Ultima oară modificat 01-Mai-2007, 15:04:18 de către smeagoll, modificat 1 dată în total.
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Server: UNIX/Linux

Mesaj de CaTaNhA »

Ai ipb cu licenta ? Templateul pe care il ai tu este al lui skyler, eu ti-am dat alt template.
Skyler
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Server: Windows
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Skyler »

cathana..nu te mai da mare pe aici ca ai gasit tu alt template. am aflat toti de asta. bravo tie, ai un os. acum du-te si ocupa-ti timpul cu altceva.
smeagoll, in mod legal, doar versiunile 1.3 de la IPB le poti instala gratuit, cele anteriaore necesita licenta, care este destul de scumpa. ce ai tu nevoie este un host care sa accepte warez, pe care il poti gasii pe WAREZ
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

NU, nu am licenta dar am versiunea free care au puso ei pe site odata!Deci eu caut un host unde pot sa`l instalez!
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”