google search
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
google search
cum se face ca la unele site-uri cand caut ceva imi gaseste ceea ce am cautat intr-un paragraf... ? thnx
Deci... caut sa zic cuvantul "xilofon" . si daca deschid o pagina, el mi-a dat pagina respectiva ca rezultat deoarece pe site la un moment aparea intr-o descriere cuvantul xilofon, fara ca acesta sa fie la ... META-uri..daca nu ai inteles..mai zi odata:))Aliniuz scrie:Nu prea inteleg ce vrei sa spui, un screenshot ceva ?
nu ma refer la link-uri sponsorizate;)WWEMania scrie:cred ca se refera la linkurile sponsorizate din dreapta.... sau cum sa inscrie un site pe google care nu apare cand il cauti ... sau mai bine sa faca un print screen cum ai zis si u
@Aliniuz: eu am facut un site, si caut un cuvant care este pe site, NU IN META, si ma duc cu rezultatele pana la sfarsit, nu il gasesc(siteul fiind indexat), nici ce este in meta nu gasesc.