as vrea ca in loc de imaginea cu phpBB din coltul stanga sus al paginilor forumului sa apara sigla mea, ca sa-mi reprezinte site-ul
cum pot face asta ?
Modificare sigla phpBB -- sa fie sigla site-ului meu in loc
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Prin doua metode.
Ori pui sigla ta gata facuta pe FTP in locul a /templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif , ori editezi overall_header.tpl (fisierul unde apare codul ce-ti afiseaza imaginea), si schimbi de acolo /templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif cu calea spre imaginea noua (va trebui sa uploadezi si pe FTP noua imagine, in calea specificata).
Ori pui sigla ta gata facuta pe FTP in locul a /templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif , ori editezi overall_header.tpl (fisierul unde apare codul ce-ti afiseaza imaginea), si schimbi de acolo /templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif cu calea spre imaginea noua (va trebui sa uploadezi si pe FTP noua imagine, in calea specificata).
etherfast.ro - Blog personal
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
root / templates /
Gasesti in locul unde ai instalat forumul.
Sa zicem ca ai www.popescu.ro/forum.
Intri in ftp-ul acestuia si mai departe urmezi calea : ......../forum/templates/...........
Presupun ca folosesti subSilver dupa descrierea ta.
Gasesti in locul unde ai instalat forumul.
Sa zicem ca ai www.popescu.ro/forum.
Intri in ftp-ul acestuia si mai departe urmezi calea : ......../forum/templates/...........
Presupun ca folosesti subSilver dupa descrierea ta.