Inca nu mi-am lansat la apa forumul dar sunt in dubiu, sa-l las free, sa se uite tot omu sau sa intre numai dupa logare.
Avand in vedere ca e nevoie de ceva activitate pana la a se autodezvolta ce variant credeti ca ar duce mai mult la fidelizarea vizitatorilor?
Ce e mai atractiv: Forum free sau closed ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Eu as opta pentru varianta OPEN-PUBLIC, deoarece daca restrictionezi accesul la forum prin logare, nici motoarele de cautare nu-ti vor putea indexa continutul, si tu vei avea de pierdut.
Mutat din Forumuri in Despre phpBB.
Mutat din Forumuri in Despre phpBB.
etherfast.ro - Blog personal
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Si eu sunt de acord cu ce a zis Etherfast .
Plus ca e enervant ca vizitator sa intri pe un forum si sa vezi o sectiune care ti se pare interesanta, iar cand incerci sa accesezi, iti apare o casuta de logare. Foarte putini din ei se vor inregistra, parerea mea . Iar daca vor vedea subiectele si faptul ca sunt discutii interesante, va vrea si el probabil sa se alature si ai anumite plusuri . Sa nu mai zicem de avantajul SEO al publicarii forumurilor .
Plus ca e enervant ca vizitator sa intri pe un forum si sa vezi o sectiune care ti se pare interesanta, iar cand incerci sa accesezi, iti apare o casuta de logare. Foarte putini din ei se vor inregistra, parerea mea . Iar daca vor vedea subiectele si faptul ca sunt discutii interesante, va vrea si el probabil sa se alature si ai anumite plusuri . Sa nu mai zicem de avantajul SEO al publicarii forumurilor .