Probleme fonturi/diacritice limba romana

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
ajoian
Nou venit

Probleme fonturi/diacritice limba romana

Mesaj de ajoian »

Buna seara,

M-am intalnit cu urmatoarea problema:

-am instalat versiunea curenta in limba romana downloadata de pe acest site;
-in spate am un server centos 4.4 cu apache 2.X, php 5.x si mysql 5.X

Problema este ca diacriticele din limba romana imi apar ca semne de intrebare. Incercand sa corectez problema am instalat versiuna in engleza apoi am aplicat patchul downloadat tot de acolo in limba romana, insa problema persista.

Alte sugestii ?

Cu respect,
Kallas
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Kallas »

downloadeaza phpBB2.0.22-RomanianFullPackage ....e direct limba romana pe el Link
ajoian
Nou venit

Mesaj de ajoian »

Poate ca nu m-am facut inteles. Reformulez la prima incercare am downloadat si instalat ce imi zici tu in link, acolo am observat ca literele cu diacritice apar cu semnul intrebari.

Apoi pt a remedia problema am instalat versiunea in limba engleza si patch-ul pentru limba roman cu acelasi efect.

Dar se pare ca nu este nici un guru pe aici :) care sa ma inteleaga.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Kallas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kallas »

ajoian scrie:Poate ca nu m-am facut inteles. Reformulez la prima incercare am downloadat si instalat ce imi zici tu in link, acolo am observat ca literele cu diacritice apar cu semnul intrebari.

Apoi pt a remedia problema am instalat versiunea in limba engleza si patch-ul pentru limba roman cu acelasi efect.

Dar se pare ca nu este nici un guru pe aici :) care sa ma inteleaga.

daca ai fi fost mai atent acela avea "adaugat" deja limba romana cu si fara diacritice , ce trebuia sa faci sal urci in ftp si sal instalezi direct in romana , si "gata" .
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”