Ce farse ati facut userilor de pe forumurile voastre de 1 aprilie?
Sa incep eu....
Farsa 1: Am trimis mail la toti si am spus ca au fost banati de pe forumul meu, si am schimbat index_body.tpl cu un tabel similar celui ce apare cand ai ban.
Farsa 2: Am dat la toti userii rankul Site Admin(fara permisiuni) si am pus in footer un link catre Admin Demo de pe phpbb.ro
Voi?
Farse de 1 aprilie
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Uh, hai sa va explic, noi oferim domeniile acelea free for post, si sunt multi interesati de chestia asta. Cred ca au fost banati pe 1000 de siteuri de acest gen (cele care nu se tin de "cuvant" si ca sa scape de oameni le dau ban) asa ca ... voi cum vati simtii cand vedeti You have been banned dupa ce ati facut 300 de posturi ?:)
Oricum, nu i-am pierdut, am mutat de pe /forum/ pe /dl-forum/ si am scris acolo
You have been banned from this forum because digitallimit was hacked or is the first of apil. Visit the real forum www.link.com/dl-forum
La asta s-au speriat, au zis sa nu mai fac asta nici o data
si la a doua...nu stiau .. care sa ne hackuiasca primii
uni credeau ca au primit rang de admin pentru merite deosebit de bune...
Oricum, nu i-am pierdut, am mutat de pe /forum/ pe /dl-forum/ si am scris acolo
You have been banned from this forum because digitallimit was hacked or is the first of apil. Visit the real forum www.link.com/dl-forum
La asta s-au speriat, au zis sa nu mai fac asta nici o data

- WWEMania
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpBB2
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Farse de 1 aprilie
Prea tare faza wa....Skyler scrie:Ce farse ati facut userilor de pe forumurile voastre de 1 aprilie?
Sa incep eu....
Farsa 1: Am trimis mail la toti si am spus ca au fost banati de pe forumul meu, si am schimbat index_body.tpl cu un tabel similar celui ce apare cand ai ban.
Farsa 2: Am dat la toti userii rankul Site Admin(fara permisiuni) si am pus in footer un link catre Admin Demo de pe phpbb.ro
Voi?

Io de 1 aprilie nu am facut o farsa la utilizatori, ci una mai tare...
Am anuntat lumea k un prieten de al meu a murit si a inceput lumea sa vb :"Ai auzit ma ca ala a murit?"

Si a iesit ala pe afara si knd l-au vazut am zis io : "Mortu viu"