- M*i*h*a*i
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum pot face ca forumul sa ma lase sa pun avatare mai mari de 6 kb???Mereu imi apare eroarea ca avatarul ocupa prea mult

-
- Nou venit
Intrii in Panoul Administratorului -> Configurare Generala :
la "Dimensiunea maxima a fisierului ce contine imaginea asociata" in casuta alaturata introduci o valoare mai mare.
la "Dimensiunea maxima a fisierului ce contine imaginea asociata" in casuta alaturata introduci o valoare mai mare.
Ultima oară modificat 01-Apr-2007, 17:30:54 de către Giovanni, modificat 1 dată în total.
- M*i*h*a*i
- Utilizator înregistrat
Lasa k mi-am dat seama pana la urma.Uitati o problema mult mai stresanta:
Cand cineva termina de completat inscrierea la mine pe forum (pt. inregistrare) si apasa pe trimite ii apare eroarea "cannot find server" dar il memoreaza in baza de date.Eroarea asta o sa-mi goneasca multi utilizatori noi si vreau sa o corectez neaparat.Ah...inca ceva.Care sunt codurile pt culori?Adica eu nu stiu cum sa schimb culoarea scrisului,culoarea unui moderator,etc daca nu am codurile.
Cand cineva termina de completat inscrierea la mine pe forum (pt. inregistrare) si apasa pe trimite ii apare eroarea "cannot find server" dar il memoreaza in baza de date.Eroarea asta o sa-mi goneasca multi utilizatori noi si vreau sa o corectez neaparat.Ah...inca ceva.Care sunt codurile pt culori?Adica eu nu stiu cum sa schimb culoarea scrisului,culoarea unui moderator,etc daca nu am codurile.
- Etherfast
- Fost coleg
Da, ruleaza MOD-ul Auto Cookies de aici referitor la eroare cu "Cannot find server".
Coduri culori - http://www.google.ro/search?hl=ro&q=hexa+color+codes
Coduri culori - http://www.google.ro/search?hl=ro&q=hexa+color+codes
etherfast.ro - Blog personal