Cum pot sa maresc forum-ul?
-
- Nou venit
Cum pot sa maresc forum-ul?
Vreau sa maresc categoriile.Forum-ul meu e pe juma' de pagina si vreau sa fie intis pe toata pagina. Cum pot sa fac?
Balbalutza
Balbalutza
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot sa maresc forum-ul?
Cum e pe juma' de pagina? Un link la forum ne dai? Eventual si ce template folosesti.Balbalutza scrie:Vreau sa maresc categoriile.Forum-ul meu e pe juma' de pagina si vreau sa fie intis pe toata pagina. Cum pot sa fac?
Balbalutza
-
- Nou venit
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
k1ndo modifici in overal_header.tpl liniia de la sfarsit in loc de 100% pui cat vrei sa fie de lat ..
Cod: Selectaţi tot
td class="bodyline" table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"
Thanks for tip Kallas, insa nu era nedumerirea mea, ci a lui Balbalutza, care nu a fost foarte explicit cu ceea ce nu ii merge, iar eu mi-am dat cu parerea cu privire la acest lucru.Kallas scrie:k1ndo modifici in overal_header.tpl liniia de la sfarsitin loc de 100% pui cat vrei sa fie de lat ..Cod: Selectaţi tot
td class="bodyline" table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"

Numai bine.