problema cu un template
problema cu un template
va salut...am si eu o problema cu un template...am gasit un template pe net, l-am pus pe ftp in folderul templates langa cel initial subSilver, insa acum nu stiu cum sa fac schimbarea...mai exact cand intru pe pagina sa imi ruleze templte-ul nou , nu subSilver-ul cel vechi. Sper ca m-am facut inteles..
...Astept un raspuns..Va multumesc...

gata gata
am inteles la ce te-ai referit...si inka ceva ...utilizatorul care isi face cont poate sa aleaga stilul la inceput...in concluzie eu ar trebui sa sterg acum templateul subsilver ca noii utilizatori sa nu mai aibe de ales alte stiluri in afara d stilul nou..
nu??
mersi

mersi
mai pe romaneste.. ii bagi pe gat stilul preferat de tine.. de ce sa n fii tu pe gustul utilizatorului si sa il lasi sa aleaga dintre doua sau mai multe stiluri.. banuiesc ca necesita munca (pentru personalizarea fiecarui stil) insa cred ca ai fi mai friendly cu utilizatorul si ar mai trece si altadata pe la tine!
salut
mai am o problema...
cu avatarele incarcabile...
un utilizator cum poate sa isi incarce o fotografie care sa ii reprezinte avatarul??...ca nu vad nicaieri aceasta optiune...ce anume trebuie sa fac ???...va multumesc...si sper ca nu sunt prea stresant...
:D

cu avatarele incarcabile...
un utilizator cum poate sa isi incarce o fotografie care sa ii reprezinte avatarul??...ca nu vad nicaieri aceasta optiune...ce anume trebuie sa fac ???...va multumesc...si sper ca nu sunt prea stresant...