www.RockCenter.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

neuron scrie:Am observat. E destul de frumos templateul pe care ti lai ales dar tias recomanda sa bagi 'Powered by phpBB'. Uite atent in licenta si observa ca scrie ca in cazul ca nu are la urma inscriptia asta si cu linckul spre phpBB atunci ei vor putea da in judecata pentru folosirea si incalcarea drepturilor de autor.
Citeşte articolul tradus şi adaptat de mine : Licenţiere şi copyright.

În special paragraful :
Callisto în traducere românească scrie:Grupul phpBB este de acord cu modificarea sau înlăturarea notei de copyright. În cazul în care nota de copyright este înlăturată, rezulză pierderea dreptului de ajutor pe situl www.phpbb.com şi pe multe dacă nu pe toate siturile de ajutor regional. (NT: Printre care si Comunitatea românească online phpBB - www.phpbb.ro).
Totuşi :
Nu uita! Nu poţi modifica nota de copyright astfel încât să sugereze că eşti autor sau coautor al softului.
Aşa cum rezultă din copyight-ul RockCenter.
Hazard
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Well...

Mesaj de Hazard »

Controverse... Controverse...

1. CopyRight-ul de pe www.RockCenter.ro se referã la contzinut, nu la soft!!!

2. Cum am spus si in primul mesaj din acest thread...
Hazard scrie:Ce-am mai observat eu e ca v-atzi cam suparat atunci cand a fost scoasa mentziunea in care se spunea ca varianta in limba romana a fost realizata de Romanian phpBB online community... Cu toate ca si eu am facut acest lucru am incercat sa compensez printr-o sectziunea in care mentzionez toate acestea... :wink: Si de aceea sper ca supararea sa nu fie atat de mare ca atunci cand nu se spune nimic... :lol:

Ca sa va convingetzi vizitatzi www.RockCenter.ro... Si TnX 2...
Sper ca raspunsul meu e edificator!!! Anyway... Rock ON!!! :twisted:
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Ultimele două mesaje (neuron şi Hazard) au fost şterse deoarece conţinutul lor încalcă regulamentul forumului!
Hazard
Utilizator înregistrat

:P

Mesaj de Hazard »

mihaitza scrie:Ultimele două mesaje (neuron şi Hazard) au fost şterse deoarece conţinutul lor încalcă regulamentul forumului!
Mi se pare normal, mihaitza... E mai bine asa... Sa vorbim despre forum, nu? :twisted:
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

:P
Hazard
Utilizator înregistrat

Re: www.RockCenter.ro

Mesaj de Hazard »

danielt scrie:
Hazard scrie::lol: Mersi pentru urare... Totusi am o intrebare... Pe forumul asta... cum atzi mutat "caseta", daca pot sa-i zis asa, de Autentificare, din partea de jos a paginii in partea din dreapta-sus... Sau atzi folosit vreun mod? Pentru ca as face si eu asa ceva... Bafta in continuare... :twisted:
Nu este un MOD ci o simpla restilizare de design :-)
Si cum atzi facut?!? As face si eu la fel... TnX again!!! :twisted:
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Aşa cum a spus şi danielt este vorba despre restilizare; Fişierul care trebuie modificat este index_body.tpl, pe care îl poţi deschide cu un editor HTML având astfel şi un previw al modificărilor facute ex: FrontPage sau Macromedia Dreamweaver. Ai putea să arunci o privire despre cum se împart tabele din index downlodând phpBB cu MOD-ul At a Glance încorporat iar apoi deasupra celulei cu {GLANCE_OUTPUT}adaugă celula cu {S_LOGIN_ACTION}
Hazard
Utilizator înregistrat

Noutatzi!!!

Mesaj de Hazard »

M-am intors cu noutatzi... Ceva vreme nu am mai scris nimic. Dar, m-am informat... Am ajuns sa vizitez si site-ul comunitatzii germane a phpBB, cu toate ca eu nu stiu germana... In fine... Lume, lume... Am facut ceva modificari la site... As putea spune ca l-am transformat intr-un portal... Si asta cu ajutorul MOD-ului ezPortal... Spuneam eu mai demult ca nu-mi place... N-am stat prea mult sa vad cu e... Acum, pot spune ca e cool... Ahhh... Daca mai avetzi idee de unde mai pot face rost de add-on-uri misto va rog sa-mi spunetzi... Astept reply-uri in legatura cu noul http://www.RockCenter.ro... Numai bine!!! & Rock ON!!! :twisted:
evi|one
Utilizator înregistrat

Mesaj de evi|one »

E misto. As fi preferat totusi un site rock :)
Hazard
Utilizator înregistrat

TNX

Mesaj de Hazard »

Multzam pentru aprecieri... Site rock... Ei bine, asta am de gand sa fac... O sa mai dureze putzin... am nevoie de mai multzi utilizatori (activi) si de informatzii... Nu k asta ar fi o problema... Trebuie doar timp si... rabdare... :lol: Voi reveni cu detalii... Good fight... Good night!!! :twisted:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”