Instalare...din nou...si din nou...
Instalare...din nou...si din nou...
Fac instalarea, dau de erorile alea...le rezolv...iau respectivul "config.php" , il modific cum spune in tutorial, il urc pe server, da cand intru iar pe site, ma duce iar la functia de instalare...
nu stiu de ce .Daca sterg Folderele alea 2, contrib si install, imi zice ca fisierele nu se gasesc pe server...daca le las, ma duce la instalare...nu stiu ce naiba are...forumul e gazduit pe lx.ro

- Jupan[3l]u
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Deci:
Copii phpBB in FTP. Intri pe www.nume.lx.ro/install/install.php parca, iar acolo scrii ce trebuie ...
Ai citit tutorialul de instalare phpbb pe serverul lx.ro?
Copii phpBB in FTP. Intri pe www.nume.lx.ro/install/install.php parca, iar acolo scrii ce trebuie ...
Ai citit tutorialul de instalare phpbb pe serverul lx.ro?
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
config.php-ul nu este salvat corespunzator, tocmai de aceea el incearca sa te duca in /install.
Verifica te rog ca config.php sa fie la locul lui (in root), sa fie scris cu litere mici, si sa contina informatiile necesare.
Verifica te rog ca config.php sa fie la locul lui (in root), sa fie scris cu litere mici, si sa contina informatiile necesare.
etherfast.ro - Blog personal