Allow Blocked Content

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
thc
Utilizator înregistrat

Allow Blocked Content

Mesaj de thc »

Este ceva script care sa admita "Blocked Content" din IE, deoarce am un meniu in Xara si-mi trebuie sa nu apara bara aia galbena si ca sa-i dau eu permisiunea. thnx
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Sunt doar cativa pasi care trebuie sa fie facuti local.
Atata timp cat este o setare locala, putin probabil sa existe un script server-based care sa o suprascrie.

http://support.microsoft.com/kb/883255
etherfast.ro - Blog personal
sammael
Utilizator înregistrat

Mesaj de sammael »

pai cand apare bara aia galbena ... apesi click dreapta pe ea si dai allow blocked content ... nu iti trebuie script ...
thc
Utilizator înregistrat

Mesaj de thc »

[quote="sammael"]pai cand apare bara aia galbena ... apesi click dreapta pe ea si dai allow blocked content ... nu iti trebuie script ...[/quot] poi mie asta imi trebuie sa NU mai dau click dreapta. sa nu apara. ca sunt utilizatori care habar n-au ce sa faca si atunci raman cu site-ul nevizitat. ;) thnx
sammael
Utilizator înregistrat

Mesaj de sammael »

pai da asta nu ai cum .. ca asta face parte din setarile pc-ului fiecaruia ... eu asa stiam :|
thc
Utilizator înregistrat

Mesaj de thc »

sammael scrie:pai da asta nu ai cum .. ca asta face parte din setarile pc-ului fiecaruia ... eu asa stiam :|
sau o modificare in script-ul meniului se poate face sa nu apara chestia aia galbena ? sau daca ar fi ceva metoda... sau daca as pune meniul direct in pagina HTML fara ca sa-l mai incarc din extern..
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”