[IDEE] Hai sa facem un template !
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
echipa phpbb.ro a creat in Catalogul de articole o categorie noua, Stiluri...
aici se gasesc multe lucruri importante pentru crearea unui stil..
aici se gasesc multe lucruri importante pentru crearea unui stil..

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: re:
nu e o problema sa punem un chat pe forum ci ma gandesc la utilitatea lui ! pt ca e greu de urmarit istoricul, e dificil de moderat (presupune un admin conectat non stop), samdIronAngel scrie: eu insa va propun chatul!! daca vreti un chat pe forum, am putea rezolva cu asta!
mai degraba un grup de discutii dar numai pentru proiecte phpBB si nu pt. suport sau altceva pt ca altfel acest forum devine inutil !
PS. eu astept in continuare sa vad daca mai reuseste cineva sa faca un template original !
- |SantaK|
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
Am parcurs cele 7 pagini dedicate acestui subiect si observ ca cei care ati postat va ademeniti unii pe altii cu intrebari de genul "care vine cu idei noi?", "care are inspiratie", "mi-a trecut inspiratia"...etc. Am retinut ideea de a lucra fiecare la ceea ce stie sa faca. Imaginatia ne da de furca, in rest avem tot ce ne trebuie: programatori, web-design-eri, photoshop-isti etc.
I`m in 2!
I`m in 2!
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
Exact... si... ma bag si io|SantaK| scrie:Am parcurs cele 7 pagini dedicate acestui subiect si observ ca cei care ati postat va ademeniti unii pe altii cu intrebari de genul "care vine cu idei noi?", "care are inspiratie", "mi-a trecut inspiratia"...etc. Am retinut ideea de a lucra fiecare la ceea ce stie sa faca. Imaginatia ne da de furca, in rest avem tot ce ne trebuie: programatori, web-design-eri, photoshop-isti etc.
I`m in 2!