Mass email

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
AdrianE
Nou venit

Mass email

Mesaj de AdrianE »

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

Am tot citit ce ati scris despre rezolvarea acestei probleme, dar nimic nu merge. Pana sa gasesc defapt problema... am sters niste utilizatori si din cauza lor nu pot trimite mass email. Vreo idee cum sa rezolv ?
ZooMLess
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de ZooMLess »

Pe ce server ai instalat forumul ?
AdrianE
Nou venit

Mesaj de AdrianE »

Pe serverul mxhost.ro -> este permis sa trimiti 900 mailuri in 60 minute. Problema este la memberlist din cate mi-am dat seama, nu folosesc SMTP server si a mers pana acum. De cand am sters primul membru imi apare aceasta eroare.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

AdrianE
Nou venit

Mesaj de AdrianE »

Mersi, am citit de multe ori articolul acela dar tot fara rezultat. Am trimis mail la fiecare om manual.... deci merge sa trimit mail folosind forumul, dar la mass e-mail imi da eroarea aceasta. Totul este legat de memberlist.php . Un exemplu este utilizatorul 101 inscris...l-am sters si inca apare ca-i pot trimite e-mail folosind "User email via board
- Users send email to each other via this board" . De la cei stersi imi apare eroarea...pot cumva sa fac update la memberlist.php ?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

AdrianE scrie:Mersi, am citit de multe ori articolul acela dar tot fara rezultat. Am trimis mail la fiecare om manual.... deci merge sa trimit mail folosind forumul, dar la mass e-mail imi da eroarea aceasta. Totul este legat de memberlist.php . Un exemplu este utilizatorul 101 inscris...l-am sters si inca apare ca-i pot trimite e-mail folosind "User email via board
- Users send email to each other via this board" . De la cei stersi imi apare eroarea...pot cumva sa fac update la memberlist.php ?
Citeste ce am scris eu AICI, sper sa te ajute. :wink:
julio199
Nou venit

am si eu o problema asemanatoare

Mesaj de julio199 »

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : /data/members/free/tripod/uk/j/u/l/julio199/htdocs/includes/emailer.php

cum pot sa trimit si eu mesaje ? tuturor de pe forum sa imi explice si mie cineva " in romaneste " pas cu pas .. acum invat si eu php
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Incearca sa-ti folosesti serverul SMTP oferit de host. Daca nu iti ofera atunci citeste acest tutorial .

kb.php?mode=article&k=64
julio199
Nou venit

tot eu

Mesaj de julio199 »

cum ma inregistrez la smtp

Adresa serverului SMTP
Numele de utilizator SMTP
Introduceţi numele de utilizator doar dacă serverul dumneavoastră SMTP necesită această specificare
Parola SMTP
Introduceţi parola doar dacă serverul dumneavoastră SMTP necesită această specificare

Could not connect to smtp host : :

DEBUG MODE

Line : 111
File : /data/members/free/tripod/uk/j/u/l/julio199/htdocs/includes/smtp.php
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”