Am incercat sa pun o sectiune de link-uri cu MOD-ul vostru. Si pentru ca am vrut sa fac lucrul cum trebuie si sa nu gresesc eu la instalare din neatentzie am folosit EasyMOD.
Dar imi da eroare: Template->make_filename(): Error - file /usr/local/www/data-dist/go/xtremecris/templates/subSilver/link_body.tpl does not exist
de ce s-a intamplat asta? trebuie sa copiez eu fisiere manual?
link-uri
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: link-uri
nu e MOD-ul nostru ... vezi viewtopic.php?t=748xtremecris scrie:Am incercat sa pun o sectiune de link-uri cu MOD-ul vostru.
calea mai simpla nu e si cea mai usoaraxtremecris scrie:Si pentru ca am vrut sa fac lucrul cum trebuie si sa nu gresesc eu la instalare din neatentzie am folosit EasyMOD.

eu nu am incercat instalarea folosind EasyMOD ... poate a facut-o altcineva ...xtremecris scrie:Dar imi da eroare: Template->make_filename(): Error - file /usr/local/www/data-dist/go/xtremecris/templates/subSilver/link_body.tpl does not exist
de ce s-a intamplat asta?
da .. conform instructiunilor de instalare !xtremecris scrie:trebuie sa copiez eu fisiere manual?