www.Rapid-Speed.tk

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de M*i*h*a*i »

Eh....ammai lucrat si acum am o grafica mai frumusica.Am un topic special de pareri unde orice persoana(chiar daca nu este inregistrata pe forum)poate sa-si dea cu parerea.Dati-va si voi cu parerea acolo ca doar nu e mare chinuiala :) .
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Vezi ca vizitatorii au drepturi de moderare si acest lucru nu e bun uneori , mai lucreaza la setarea permisiunilor .

De ce sa-mi dau cu parerea acolo cand o pot face aici? chiar nu vad de ce ar merita osteneala . Inteleg ca vrei sa faci cat mai multe mesaje, dar aceasta metoda, de a ne ruga pe noi sa ne dam cu parerea acolo, nu mi se pare deloc etica .

Cat despre forum, nu ai niciun fel de copyright, de ce ?
Sharakuza
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sharakuza »

dar dc ar avea ? :roll: :lol:
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat

Mesaj de M*i*h*a*i »

Dc sa pun copyright?Cu ce ma ajuta?Un titlu stupid care ocupa tot centrul subsolului.Lasa asta.Am terminat cu permisiunile.Ziceti idata ce parere aveti despre forum nu ma mai amagiti.Eventual si inscrieti-va :lol: .Se merita.Am ceva muzica si puteti si cere.
Sharakuza
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sharakuza »

M*i*h*a*i scrie:Dc sa pun copyright?Cu ce ma ajuta?Un titlu stupid care ocupa tot centrul subsolului.Lasa asta.Am terminat cu permisiunile.Ziceti idata ce parere aveti despre forum nu ma mai amagiti.Eventual si inscrieti-va :lol: .Se merita.Am ceva muzica si puteti si cere.

ATUNCI EU PROPUN PENTRU FORUMUL TAU "STUPID"

Sa nu-si mai dea nimeni cu parerea , sa critice , sa sesizeze eventuale greseli , sa ti se ofere suport online etc.. PANA NU rezolvi problema cu "COPYRIGHT : Titlu stupid ce ocupa tot centrul subsolului"

tu ai luat versiunea in lb romana da ? si munca celor de aici , ce ti-au pus la dispozitie aceste facilitati ? unde este si ea recunoscuta ?
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Topic inchis. Nu se ofera suport aici, pentru ca nu ai notele de copyright in pagina.
Închis

Înapoi la “Forumuri”