Sunt un nou utilizator de phpBB.
Am instalat pachetul la http://xtremecris.dap.ro
Am 2 probleme:
- nu pot sa intru la sectiunea admin(in directorul admin) ptr ca zice ceva de genul "You are not authorised to view this page!"
- cand incerc sa ma loggez sunt redirectat catre www.dap.ro
Oare dap.ro nu este o alegere buna sau ce s-a intamplat?
dap.ro - You are not authorised to view this page
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- BuGsY
- Fost coleg
Re: ajutor
Înainte de toate asigurăte că dispar cele doua directoare install/ şi contrib/ din radăcina forumului.
Poţi fi sigur că secţiunea administratorului nu se deschide accesând direct din browser adresa http://xtremecris.dap.ro/admin/. După instalare daca ai drept de administrator ţi se va afişa un link in footer-ul pagini care îţi va deschide sectiunea de administrare.xtremecris scrie:nu pot sa intru la sectiunea admin(in directorul admin) ptr ca zice ceva de genul "You are not authorised to view this page!"
La numele domeniului în prima etapă ce precede instalarea propriu-zisă trebuia să pui xtremecris.dap.roxtremecris scrie:cand incerc sa ma loggez sunt redirectat catre www.dap.ro
-
- Utilizator înregistrat
De unde se pot modifica "yourdomain" ? ca apare peste tot!
Ultima oară modificat 25-Ian-2004, 20:14:42 de către xtremecris, modificat 1 dată în total.
- BuGsY
- Fost coleg
Am vazut că ai reuşit până la urma
, nu ar fi rau totusi nici să consulţi articolul despre cum ai putea introduce limba română în forum
Update: „yourdomain” poate fi modificat de aici: Administrare generală >> Configurare generală

Update: „yourdomain” poate fi modificat de aici: Administrare generală >> Configurare generală