Idei de promovare

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
c|neva
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de c|neva »

Pai de ce sa nu creada lumea ca e serios, ca doar nu invita oamenii la discutii: Pur si simplu zice "Buna ziua!" si da pliantu, nimic in plus. Si recomand zonele mai aglomerate si bineinteles pliantele nu le dai tuturor ci doar la o anumita cateforie de oameni, in general tineri care crezi ca folosesc internetul. Si cu cat e mai atragator si interesant pliantul, chiar daca il arunca dupa ce i l-ai dat tot ii ramane numele site-ului imprimat in memorie asta doar daca crede ca ce ii oferi ii este util
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Ramane de vazut. Eu unul nu as ramane impresionat daca un pusti mi-ar da un pliant pe strada, indiferent de ce-ar scrie pe pliantul ala.

De retinut ca acum vreo 2 luni eu si echipa our-picks.com vroiam sa spamam numele site-ului usile metroului, deci... se poate:)
sammael
Utilizator înregistrat

Mesaj de sammael »

la mine daca vine un pusti pe strada sa imi dea un pliant ii mai dau si un sut in fund :D :D :D
XDYNX
Utilizator înregistrat
Versiune: 2.0
Server: UNIX/Linux

Mesaj de XDYNX »

sammael scrie:la mine daca vine un pusti pe strada sa imi dea un pliant ii mai dau si un sut in fund :D :D :D
nu fi chiar asa de dur.
.... deci ideea ar fie buna ... daca va apucati de acesta idee va rog sa ma anuntati si pe mine pt ca am niste propuneri.... in urmatoarele raspunsuri la acest topic hai sa prezintam niste exemple de pliante.
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Cand vorbiti de pusti la ce varsta va referiti? In Cluj(unde fac facultate) sunt tineri de 16-17 ani care am vazut impartind pliante pentru a avea un ban de buzunar in plus. Si mi-a venit si o idee acuma ca tot discutam: te duci frumos la un chios de ziare, dai un 50 de mii sau 100 de mii la vanzator si il rogi sa puna cate un pliant in ziarele care le vinde in ziua respectiva, insa sa fie pe pliant scris: Se distribuie gratuit, sau ceva de genu sa nu se trezeasca redactia ziarului in care a fost pliantul cu cine stie ce reclamatii. Eu zic ca merita incercat, ca stiti si voi: Cu rusinea mori de foame!
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

In Bucuresti nu merge faza cu pliantul in ziar ;)
Cand zic pusti ma refer la 13-14 ani. La 16-17 deja au vocea groasa si socializeaza mai bine :P

In plus, designul trebuie sa arate bine. Folositi formatul urmator. Eu o sa ma opresc aici cu discutia, dar o sa urmaresc cu interes subiectul.

Cod: Selectaţi tot

===============================================
|                                             |
===============================================
sammael
Utilizator înregistrat

Mesaj de sammael »

pai idee de promovare ... ar fi sa te inscrii in www.dmoz.org ... are un Google PR8 ... are 18.746.746 Link popularity for dmoz.org ...

in plus ... pe www.checkpagerank.net ... cand vrei sa vezi ce page rank are site-ul tau .. arata acolo daca e listat in dmoz.org sau nu ... dupa parerea mea e cel mai tare site de reclama sa ii zic asa ... partener cu AOL ...
XDYNX
Utilizator înregistrat

Mesaj de XDYNX »

Deci care incerca primul cu priantele ? cu ziare nu ar fie idee ... numai daca cunosti pe cineva.

O alt idee .. ati vazut bannrul de la bestads... contine multe logo-uri in el care vine dispre dreapta.... ideea sa facem un banner comun care continu cate un log al site-ului nostru avand si un link si tot asa sa apare dispre dreapta spre stanga sa fie asezate random sa nu se supere nimeni, sa fie acest banner 728x90 sa fie afisat pe site-urile noastre adica cei care am pus logourile ... si pe fiecare site sa fie afisat de 1000 ori .... nu stiu daca ati inteles idee
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Ba da am inteles ideea si mi se pare chiar buna. Acuma ne trebuie niste phoshopisti sa fie atragator bannerul si sa faca logouri misto...de ce zic asta..pentru ca daca vine fiecare cu logo lui s-ar putea sa nu iasa misto bannerul..
XDYNX
Utilizator înregistrat

Mesaj de XDYNX »

pei fiecare sa posteaza logul site-ului sau si facem un vot ..... sper ca administratori sa nu cosidere publicitate.
Logo al meu:
TOPZone

poate aceste logo o sa le punem si pe priante ca sponsori. 8)
uite eu sunt dipspus sa poste o stire despre acestea pe site.... sa scrie cineva stirea si eu o postez.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”