www.steaua.net/forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
snuppy
Utilizator înregistrat

www.steaua.net/forum

Mesaj de snuppy »

www.steaua.net/forum
E al doilea meu forum! Sper sa nu fie vreo problema. Forumul e dedicat in primul rand tuturor stelistilor din Romania si de peste hotare. Am incercat sa "personalizez" putin Sub Silver si uite ce mi-a iesit. :D Va invit si pe voi!
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Boxurile cu forumurile sunt prea simplu, adica acel alb . Plus ca cellpicurile sunt cam aiurea alese . Nu e combinatie prea armonioasa ce ai tu .

Si in header pune si tu un logo ceva, sa fie mai complet . Cam atat la prima vedere . :)
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Sunt deacord cu aliniuz + cred ca este prea lat forumul. Incearca sa pui un login box + recent topics + un ceas mic in partea dreapta a forumului exact cum e pe www.phpbb.ro/
SOR!N
Utilizator înregistrat

Mesaj de SOR!N »

Este permis sa faci un site despre steaua sau orice alta echipa? Nu se intampla nimic daca cei de la FC Steaua nu sunt de acord cu situl tau?
sammael
Utilizator înregistrat

Mesaj de sammael »

aia vroiam si eu sa intreb ca SOR!N ... uite de exemplu la Dinamo ... trebuie sa inchei acord cu clubul .. ca sa iti deschizi FanClub ... si sunt multe hartii de completat .. ca am vrut sa fac eu pentru Dinamo ...

Referitor la forum ... este foarte frumos ... mie imi place ... dar ar trebui sa pui si un logo pe el ... prea incepe direct cu meniul .. sus acolo ar fi bun un banner ceva ...

P.S. Sunt si cateva greseli gramaticale pe forum ... de exemplu Conducerea echipei Campionana ... scrie corect :)
SOR!N
Utilizator înregistrat

Mesaj de SOR!N »

Fan Club e cu totul altceva, e un loc unde se pot intalni fani ai echipei si pentru a face un fan club iti trebuie multe acte.. printre care si contractul unei locuinte care va fi fan club.. dar am ajuns prea departe.. eu am vrut sa stiu daca pot sa fac un site + forum despre o echipa de fotbal. Am trimis un mail la FC Steaua dar nu am primit raspuns..

Forumul e dragut, imi place ca ai modificat SubSilver si ca ai pus propriile iconite in unele locuri :) Succes in continuare
Dragoshel
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dragoshel »

SOR!N scrie:Este permis sa faci un site despre steaua sau orice alta echipa? Nu se intampla nimic daca cei de la FC Steaua nu sunt de acord cu situl tau?
acest site/forum nu are nici o legatura cu clubul sau cu situl oficial, este facut din iubire pentru Steaua..:) :wink:
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Ii lipseste un header ceva .. este putin gol fara el. In rest este chiar OK. departe de imaginea "default", ceea ce este bine. Incearca niste imagini dragute in header .. ceva ..

Am vazut zilele astea un design de forum de fotbal de m-a luat ciuda:

http://www.doubleyellowcard.com/

Nu te uita ca este alt script .. phpBB poate fi facut sa arate similar.

Poate iti vin niste idei pentru header ..
snuppy
Utilizator înregistrat

Mesaj de snuppy »

momentan sunt concentrat asupra forumului fotbalisti, iar apoi o sa ma ocup si de steaua.net
Dragoshel
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dragoshel »

www.steaua.net/forum a revenit cu o noua fata, asteptam sugestii, pareri referitoare la site:) :idea:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”