Last visit MOD !

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Bogdan81
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bogdan81 »

Am incercat sa instalez last visit mode. Dupa cateva erori date in lang main si lang admin(unde era data calea catre directorul lang_enlgish in loc de lang_romanian) imi da eroarea asta. Aveti idee ce poate fi gresit aici? Am citit toate cele 11 pagini si nimeni nu a mai vazut eroarea asta.

Mentionez ca forumul crapa doar cand imi dau log out...Nu mai pot sa intru deloc, cu eroarea de mai jos:

phpBB : Eroare primejdioasã

Error doing DB query userdata row fetch

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 4

SELECT u.*, s.* FROM c4_sessions s, c4_users u WHERE s.session_id = '' AND u.user_id = s.session_user_id AND session_time >

Line : 318
File : sessions.php

Mersi frumos!
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Ai o eroare in comanda ta SQL, reia modificarea in sessions.php .
Bogdan81
Utilizator înregistrat

Mesaj de Bogdan81 »

Am gasit eroarea..in sfarsit !

Pentru cine mai are problema asta, trebuie adaugate ghilimele puse cu bold in textul de mai jos la $expiry_time!

$sql = "SELECT u.*, s.*
FROM " . SESSIONS_TABLE . " s, " . USERS_TABLE . " u
WHERE s.session_id = '$session_id'
AND u.user_id = s.session_user_id AND session_time > '$expiry_time'";
if ( !($result = $db->sql_query($sql)) )

PS: Aliniuz cand ai timp, te uiti un pic la problema mea cu timpul de modificare al posturilor? Am pus fisierele modificate la sectiunea Cum pot sa? la topicul cu modificarea timpului,(viewtopic.php?t=4011&start=10)
Mersi frumos.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”