Despre page rank, SEO

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de rizwan »

Salut, sa inteleg ca este vizibil pe google da? dar eu cand caut www.sitemeu.com sau titlul ... sau ceva care contine siteul nu gaseste :|
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

rizwan scrie:Salut, sa inteleg ca este vizibil pe google da? dar eu cand caut www.sitemeu.com sau titlul ... sau ceva care contine siteul nu gaseste :|
Google nu te indexeaza imediat ce iti pui site-ul online. Din experienta, iti spun ca poate dura undeva intre cateva zile si chiar 2 luni, depinde de importanta pe care i-o acorda site-ul. Cei de la Google spuneau la un moment dat ca nu au nici o influenta asupra procesului de indexare si ca nu iti pot oferi un termen estimativ pentru cand si daca o sa se intample.
Ca sa fii sigur, sau daca pur si simplu vrei sa verifici, cauta asta pe Google, pentru a-ti afisa toate paginile (titlu si numarul lor) indexate ale unui anume site.

Cod: Selectaţi tot

site:site-ul-tau.ro
sammael
Utilizator înregistrat

Mesaj de sammael »

uite ... eu din octombrie 2006 ... pana in prezent ... la google am pagerank 3/10 ... si eu ma mir ... ca e cam repede :D :D :D ...
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

sammael scrie:uite ... eu din octombrie 2006 ... pana in prezent ... la google am pagerank 3/10 ... si eu ma mir ... ca e cam repede :D :D :D ...
imagineaza-ti ca toti cei 3366 utilizatori inregistrati in ac. moment pe forum ar scrie un mesaj in ac. subiect intr-un mod similar cu al tau.

te las sa tragi concluziile....
sammael
Utilizator înregistrat

Mesaj de sammael »

pai am pus pentru ca e topic inceput de mine .. si pentru ca era vorba de SEO ... si ca zisese rizwan daca ii indexeaza google-ul site-ul ... deci era ONTOPIC !!!
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

sammael scrie:uite ... eu din octombrie 2006 ... pana in prezent ... la google am pagerank 3/10 ... si eu ma mir ... ca e cam repede :D :D :D ...
Care este acest pagerank? adica pe care pagina apare websiteul?:) cand cauti anumite criterii ? 8)
sammael
Utilizator înregistrat

Mesaj de sammael »

pagerank-ul este in functie de cate pagini ai indexate pe google ...

PR3 - 555 links
PR4 - 3.000 links
PR5 - 17.000 links
PR6 - 93.000 links
PR7 - 508.000 links
PR8 - 2.800.000 links

si tot asa pana la 10 ... numai pana la 8 am gasit informatii pe net :D
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Bogdan, da-i te rog split in "Diverse" incepand cu postul #10 :)

rizwan, http://www.seo-point.com/articole-seo/ce-este-page-rank

sammael, nici nu stii cat gresesti. Eu am ~1500 pagini indexate si un page rank de 4/10. In plus Google explica despre Page Rank ca este un sistem de notare al paginilor, in functie de numarul de link-uri ce indica spre acel site.

Pe scurt, daca site-ul X are un link catre site-ul A, si site-ul Y are un link catre site-ul A, inseamna ca site-ul A este important. Comparand rezultatele globale, obtii sistemul de notare. Cauta mai multe informatii pe Google ;)
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Multumesc pentru informatii, deci sa inteleg ca eu "cresc" in page rank prin paginile indexate de google...
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”