Gie scrie:eu am downloadat arhiva .zp asa ca nu poate fi vorba sa-mi fi schimbat literele in Upper/Lower case.
nu e relevant faptul ca tu ai descarcat arhiva zip; asa cum a spus si
daniel intr-unul din mesajele de mai sus
danielt scrie:Verifica integritatea fisierelor. Unii clienti de FTP, la upload, transforma toate caracterele majuscule in minuscule. Compara ce-ti apare pe server (mai ales in subSilver unde trebuie sa fie subSilver.cfg si subSilver.css).
Se intampla si cazuri din acestea ! Nu ai citit cu atentie: nu trebuie sa verifici fisierele din arhiva ZIP si pe cele de pe serverul unde incerci sa instalezi serverul !
Verifica daca ai corect scrise numele fisierelor:
templates\subSilver\subSilver.cfg,
templates\subSilver\subsubSilver.css si de asemenea al directorului
subSilver din directorul
templates (asa cum este scris aici) !
Recomandare: Incearca o instalare "curata" la tine pe local si apoi sa incerci sa-l instalezi "curat" online !
Gie scrie:Nu pricep o chestie? De ce trebuie atata bataie de cap cu instalarea ? In mod normal ar fi trebuit sa se ocupe si ei in noua versiune de treburile astea.
Cred ca o sa incerc alt produse de acest gen, m-am convins de ppBB-ul asta.

Produsul nu depinde numai de el - ca toate celelalte aplicatii - ci si de serverul de web, de versiunea de PHP, de tipul si versiunea bazei de date si chiar de clientul de FTP (cum a explicat
daniel mai sus); acest forum merge f. bine si peste 8000 de site-uri din Romania il folosesc deci acest lucru certifica faptul ca marea majoritate s-au descurcat cu instalarea lui... parerea mea e ca esti cam pripit in afirmatii !
spor la treaba (indiferent de tipul de forum) !