O parere despre un site
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
O parere despre un site
Daca tot a venit ideea sa facem o parere despre site-uri, va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre acest site http://www.topzone.ro
Poate faceti o categorie Evaluare site.
Poate faceti o categorie Evaluare site.
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
De ce am face o asemenea categorie
? Este forum de suport phpbb.
In alta ordine de idei, mie nu imi place site-ul. Primul lucru care l-am vazut cand am intrat... a fost o grafica in stil vechi de 5-6 ani si primul lucru pe care nu l-am vazut... cu ce se ocupa site-ul (ceva semnificativ in header, un text.. etc) ?

In alta ordine de idei, mie nu imi place site-ul. Primul lucru care l-am vazut cand am intrat... a fost o grafica in stil vechi de 5-6 ani si primul lucru pe care nu l-am vazut... cu ce se ocupa site-ul (ceva semnificativ in header, un text.. etc) ?
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Dap, chiar vroiam sa aduc in atentie ceea ce zice Pruteanu. Cunosc pe cineva care este student la o universitate unde preda el (particulara), si la nu stiu ce materie... doreste sa ii scrii termenii din domeniul IT, prin transcrierea lor fonetica, exact cum ai zis tu shumi. Are el planurile lui, dar tot nu fac parte din limba romana.