Lyrics and Talk

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
dojo
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de dojo »

Seelview iti multumesc pentru topic reopen .. NU am observat lipsa link-ului .. am facut ultima data iar modificari mari si mi-am dat tema peste cap (mai ales in viewtopic am facut ravagii) si cred ca atunci s-a intamplat rusinea cu copyright removal. Sunt dezvoltator de teme de forum si tin si eu mult la link-ul meu, de aceea a fost o scapare nefericita.

SiskOZ TE IUBESC. Ca o gasca ce sunt nu am verificat registration-ul ultima data si nu stiam ce si cum. MII de multumiri pentru ajutor. Ma apuc sa vad ce nu ii place :)

Acum la munca ;)

Later edit: i-am dat de capat, merge. Si am activat si contul :)
Sharakuza
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sharakuza »

oricum , creativitatea ta uimeste multa lume

nu mai stiu ce e de spus si de criticat , insa eu sunt in cont. uimit :roll:
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Dojo, am observat o chestie, si anume ca... in mai toate locurile prin site ai scos linkul utilizatorilor catre profilul lor (probabil ai motivele tale), doar ca nu ai scos peste tot, mai apare si in Related Topics.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Link-ul scos este urmare a modificarii Able to Know care se pare ca are niste efecte benefice de SEO. La related topics nu am scos pentru ca mi-era lene sa cuget ce si cum (am si eu doza mea de lene :D) si inca nu am stat sa vad cum sa modific codul, urmand exemplul din modificare. cred ca trebuie sa ma gandesc si la asta, ca e ciudat ...
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”