Am si eu iar o problema ... va rog sa ma ajutati Asta imi apare cand am uploadat un backup peste un forum proaspat inslalat
Error importing backup file
DEBUG MODE
SQL Error : 1044 Access denied for user: 'yscr_bbljYv@localhost' to database 'phpbb'
DROP TABLE IF EXISTS phpbb_auth_access
Line : 980
File : /forum/admin/admin_db_utilities.php
IAr asta e pe index.php
Could not query forum moderator information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'phpbb.phpbb_auth_access' doesn't exist
SELECT aa.forum_id, u.user_id, u.username FROM phpbb_auth_access aa, phpbb_user_group ug, phpbb_groups g, phpbb_users u WHERE aa.auth_mod = 1 AND g.group_single_user = 1 AND ug.group_id = aa.group_id AND g.group_id = aa.group_id AND u.user_id = ug.user_id GROUP BY u.user_id, u.username, aa.forum_id ORDER BY aa.forum_id, u.user_id
Line : 217
File : /forum/index.php
Mersi
Am o problema la backup
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Împarte fişierul în mai multe fişiere...
Detalii
kb.php?mode=article&k=55
Dacă backup-ul este mai mare de 1 MB şi primeşti altă eroare decât table exist ...
Detalii
kb.php?mode=article&k=55
Dacă backup-ul este mai mare de 1 MB şi primeşti altă eroare decât table exist ...
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Am o problema la backup
ai drepturi la BD curenta cu user-ul 'yscr_bbljYv ?love scrie:Asta imi apare cand am uploadat un backup peste un forum proaspat inslalat
Error importing backup file
DEBUG MODE
SQL Error : 1044 Access denied for user: 'yscr_bbljYv@localhost' to database 'phpbb'
din moment ce importul nu s-a finalizat cu succes e normal sa-ti dea astfel de eroare (nu s-au generat toate tabelele)love scrie:SQL Error : 1146 Table 'phpbb.phpbb_auth_access' doesn't exist