www.fotbalisti.net/forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
www.fotbalisti.net/forum
www.fotbalisti.net/forum - Inca incercam sa ne ridicam deasupra apei. Forumul este nou, adica a mai fost un forum pe care l-am sters din cauza erorilor, iar acum avem unul nou, pe care va invitam sa il vizitati.
Astept pareri, propuneri si plangeri!
Astept pareri, propuneri si plangeri!
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Culorile sunt bune.
N-ai note de copyright phpbb.com si phpbb.ro pe forum.
In rest, nu ar strica sa-l personalizezi cu niste MOD-uri.
N-ai note de copyright phpbb.com si phpbb.ro pe forum.
In rest, nu ar strica sa-l personalizezi cu niste MOD-uri.
etherfast.ro - Blog personal
- Aliniuz
- Fost coleg
Apreciez faptul ca ai un domeniu cumparat, deci inseamna ca ai planuri mari cu acest site, bravo !
Acum vorbind despre forumul propriu-zis , nu mi se pare prea deosebit , incearca sa-l personalizezi , dupa cum ti-a zis si Etherfast .
Introdu repede acele note de copyright si vezi ca ai anumite greseli gramaticale prezente in descrierea forumurilor .
Acum vorbind despre forumul propriu-zis , nu mi se pare prea deosebit , incearca sa-l personalizezi , dupa cum ti-a zis si Etherfast .
Introdu repede acele note de copyright si vezi ca ai anumite greseli gramaticale prezente in descrierea forumurilor .
Mersi mult!Aliniuz scrie:Apreciez faptul ca ai un domeniu cumparat, deci inseamna ca ai planuri mari cu acest site, bravo !
Desigur, ce MOD-uri mi-ai recomanda?Aliniuz scrie:forumul propriu-zis , nu mi se pare prea deosebit , incearca sa-l personalizezi
Le pun, NU vreau sa imi bat joc de munca acestor oameni care au facut posibil phpbb-ul, iar in legatura cu greselile, te rog sa ma anunti unde si cum ?Aliniuz scrie:Introdu repede acele note de copyright si vezi ca ai anumite greseli gramaticale prezente in descrierea forumurilor
- Etherfast
- Fost coleg
Baga asta in footer:
Cod: Selectaţi tot
Powered by <a href="http://www.phpbb.com/" target="_phpbb" class="copyright">phpBB</a> © 2001, 2005 phpBB Group<br />Varianta în limba română: <a href="http://www.phpbb.ro" target="_blank">Romanian phpBB online community</a>
etherfast.ro - Blog personal