Google chiar te plateste?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Google chiar te plateste?
Sunt si eu curios .. cu adsense asta chiar plateste?! sa adaug date reale despre mine acolo? am 13 ani, nu am buletin .. sa adaug datele parintilor? care este codul postal din bucuresti? 07000 ? si aici State, province or region: ce naiba adaug ? si aici
Product Selection
Product(s): [?]
AdSense for Content - yes
AdSense for Search - yes
le las asa?
Product Selection
Product(s): [?]
AdSense for Content - yes
AdSense for Search - yes
le las asa?
- Etherfast
- Fost coleg
Google chiar te plateste. Din experienta proprie vorbesc. Trebuie sa ai peste 18 ani ca sa incasezi cecurile, trebuie sa citesti cu atentie termenii si sa-i respecti cu strictete.
Cat despre coduri, cauta pe Google.
In rest, nu stiu de ce iti cer chestiile alea de mai sus. Fa un screenshot.
Cat despre coduri, cauta pe Google.
In rest, nu stiu de ce iti cer chestiile alea de mai sus. Fa un screenshot.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Da, poti, dar contul va trebui sa fie deschis pe acelasi nume, si doar acea persoana poate ridica banii de la banca.
Ceea ce completezi tu e formularul de inregistrare (am si uitat cum arata unul). Adsense for content sunt textele alea pe care le vezi pe pagini (anunturile), si Adsense for search e practic un motor de cautare pe site care-ti cauta printre link-uri sponsorizate (foarte ineficient).
Ceea ce completezi tu e formularul de inregistrare (am si uitat cum arata unul). Adsense for content sunt textele alea pe care le vezi pe pagini (anunturile), si Adsense for search e practic un motor de cautare pe site care-ti cauta printre link-uri sponsorizate (foarte ineficient).
- Etherfast
- Fost coleg
Site-ul trebuie sa fie in engleza in principal, dar dupa ce ti-ai creat contul, poti sa-ti pui reclamele pe site-uri in orice limba vrei, inclusiv in romana.
Trucul consta in faptul ca reclamele afisate depind de cuvintele din pagina. Documentati-va pe tema asta daca vi se pare interesant.
Adsense e gratis pentru inregistrare.
O sa platesti la banca o taxa pentru a-ti deschide contul inainte de a incasa cecul.
Trucul consta in faptul ca reclamele afisate depind de cuvintele din pagina. Documentati-va pe tema asta daca vi se pare interesant.
Adsense e gratis pentru inregistrare.
O sa platesti la banca o taxa pentru a-ti deschide contul inainte de a incasa cecul.
- Etherfast
- Fost coleg
E vreo 50.000 la Raiffeisen.
Si o sa-ti deduca vreo 50 de centi/lunar din contul ala, deci trebuie sa depui si o suma initiala.
And that's just about it.
Si o sa-ti deduca vreo 50 de centi/lunar din contul ala, deci trebuie sa depui si o suma initiala.
And that's just about it.