cum aflu daca am suport php?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
cum aflu daca am suport php?
Am un server de host la romtelecom, nu stiu ce pachet e, cum sa aflu daca are suport PHP? thnx !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ar trebui sa aiba o sectiune de FAQ, sau ceva de genul asta. Sau poti verifica serviciile la ei pe site (cred).
In ultima instanta ai putea sa le dai un mail sa ii intrebi, sau chiar sa ii suni.
Daca nu, ai mai putea sa pui un fisier .php pe server (unul simplu, de exemplu care-ti afiseaza ceva pe ecran) si sa vezi ce apare cand il accesezi din browser.
In ultima instanta ai putea sa le dai un mail sa ii intrebi, sau chiar sa ii suni.
Daca nu, ai mai putea sa pui un fisier .php pe server (unul simplu, de exemplu care-ti afiseaza ceva pe ecran) si sa vezi ce apare cand il accesezi din browser.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Inseamna ca nu ai suport PHP.
Incearca lx.ro, evonet.ro, etc.
Subiect discutat si ras-discutat, da si tu o cautare. Acolo unde-ti poti instala forumul phpBB, mai mult ca sigur iti poti tine si website-ul.
Incearca lx.ro, evonet.ro, etc.
Subiect discutat si ras-discutat, da si tu o cautare. Acolo unde-ti poti instala forumul phpBB, mai mult ca sigur iti poti tine si website-ul.
etherfast.ro - Blog personal