Nu pot sa uploadez poze si nici imaginea rankului nu mi-o ia
- Mihai Coman
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu pot sa uploadez poze si nici imaginea rankului nu mi-o ia
Buna Ziua !
Sunt adminul forumul www.pariuri1x2.ro/forum si vream sa lansam situl pe 1 februarie
am o mare problema
cand imi creez eu user sau orine altcineva atunci cand vrea sa selectez o poza din calculatorul meu sa o pun k avatar de 100*100 de pixeli el imi da eroare.
La rankuri nu imi i-a imaginea care am daro prin calea http://www.pariuri1x2.ro/forum/images/ranks/dev.gif .verificand cu explorer acest link mi se deschide
Va rog ajutati-ma am nevoie f mult de aceste 2 aspecte rezolvata pana la data de 1 februarie...
Va multumesc anticipat,
Cu respect Mihai Coman
Sunt adminul forumul www.pariuri1x2.ro/forum si vream sa lansam situl pe 1 februarie
am o mare problema
cand imi creez eu user sau orine altcineva atunci cand vrea sa selectez o poza din calculatorul meu sa o pun k avatar de 100*100 de pixeli el imi da eroare.
La rankuri nu imi i-a imaginea care am daro prin calea http://www.pariuri1x2.ro/forum/images/ranks/dev.gif .verificand cu explorer acest link mi se deschide
Va rog ajutati-ma am nevoie f mult de aceste 2 aspecte rezolvata pana la data de 1 februarie...
Va multumesc anticipat,
Cu respect Mihai Coman
- Mihai Coman
- Nou venit
asta e eroarea care mio da!?!?!
Warning: copy(./images/avatars/140180838745be20cb66476.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /home/pariuri/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pariuri/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/pariuri/public_html/forum/includes/page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pariuri/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/pariuri/public_html/forum/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pariuri/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/pariuri/public_html/forum/includes/page_header.php on line 486
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pariuri/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/pariuri/public_html/forum/includes/page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pariuri/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/pariuri/public_html/forum/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pariuri/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/pariuri/public_html/forum/includes/page_header.php on line 486
-
- Utilizator înregistrat
- Mihai Coman
- Nou venit
cum???
Cum verific?
am reinstalat forumul de la 0 si tot aceiasi eroare mi-o da!!!
si dak ce sa schimb!?
am reinstalat forumul de la 0 si tot aceiasi eroare mi-o da!!!
si dak ce sa schimb!?
- Aliniuz
- Fost coleg
CHMOD 777 folderul images/avatars .
Tutoriale ce te-ar putea ajuta : kb.php?mode=article&k=89 si kb.php?mode=article&k=76 .
Tutoriale ce te-ar putea ajuta : kb.php?mode=article&k=89 si kb.php?mode=article&k=76 .
- Mihai Coman
- Nou venit
- Etherfast
- Fost coleg
Calea imaginii in rank-uri trebuie sa inceapa cu un /, si sa nu aiba nici un / la coada. Trebuie sa fie relativa fata de numele domeniului, sau relativa fata de directorul forum.
Ex : /forum/images/ranks/admin.jpg
/images/ranks/admin.jpg
Ex : /forum/images/ranks/admin.jpg
/images/ranks/admin.jpg
etherfast.ro - Blog personal
- Mihai Coman
- Nou venit
Evrika
Am reusit ... You're the best...mercic mult
- Mihai Coman
- Nou venit
- Etherfast
- Fost coleg
Nu mai face dublu post. Editeaza-ti mesajul precedent.
Nu stiu exact ce si cum trebuie sa te joci cu setarile de domeniu si path-urile, dar daca-mi lasi PM cu username/password , ti le fac cand ajung acasa.
Cat despre postarea mesajelor de catre vizitatori,
Administrare forumuri -> Permisiuni -> selectezi forumul -> Setari avansate, si pentru "SCRIERE" selectezi "INREG". Faci asta pentru fiecare forum in parte.
Nu stiu exact ce si cum trebuie sa te joci cu setarile de domeniu si path-urile, dar daca-mi lasi PM cu username/password , ti le fac cand ajung acasa.
Cat despre postarea mesajelor de catre vizitatori,
Administrare forumuri -> Permisiuni -> selectezi forumul -> Setari avansate, si pentru "SCRIERE" selectezi "INREG". Faci asta pentru fiecare forum in parte.
etherfast.ro - Blog personal