Vreau ca, atunci cand un utilizator se inregistreaza sa trebuiasca sa raspunda la o anumita intrebare(exact cum aveti dumneavoastra intrebarea: sunteti om). Eu am nevoie, nu ca o masura antispam ci pentru a verifica daca utilizatorii inregistrati sunt romani. Astfel, ce fisier trebuie editat pentru a introduce un nou camp vizibil atunci cand un utilizator se inregistreaza, si care este fisierul care primeste valorile de la campurile user-name, password etc. ?
multumesc anticipat
Inca un camp la inregistrare
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
De asemenea, ai putea folosi MODul Anti bot Question Hack : http://www.phpbbhacks.com/download/6697 si sa setezi din ACP o intrebare in limba romana foarte simpla la care sa raspunda utilizatorii .
va rog, ramaneti la subiect
daca aveti de gand doar sa comentati modul meu de a gandi, faceti-o in alta parte...
si ca sa raspund oarecum lui rizwan, cum intelegi modul de functionare al unui soft, program, produs etc daca nu il dezansamblezi si ansamblezi chiar tu la loc?
...nu-mi spune de "documentatii" bazate pe lucruri teoretice si care cuprind sute de pagini...
daca aveti de gand doar sa comentati modul meu de a gandi, faceti-o in alta parte...
si ca sa raspund oarecum lui rizwan, cum intelegi modul de functionare al unui soft, program, produs etc daca nu il dezansamblezi si ansamblezi chiar tu la loc?