Inca un camp la inregistrare

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
razvan_yo
Nou venit

Inca un camp la inregistrare

Mesaj de razvan_yo »

Vreau ca, atunci cand un utilizator se inregistreaza sa trebuiasca sa raspunda la o anumita intrebare(exact cum aveti dumneavoastra intrebarea: sunteti om). Eu am nevoie, nu ca o masura antispam ci pentru a verifica daca utilizatorii inregistrati sunt romani. Astfel, ce fisier trebuie editat pentru a introduce un nou camp vizibil atunci cand un utilizator se inregistreaza, si care este fisierul care primeste valorile de la campurile user-name, password etc. ?

multumesc anticipat
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

De asemenea, ai putea folosi MODul Anti bot Question Hack : http://www.phpbbhacks.com/download/6697 si sa setezi din ACP o intrebare in limba romana foarte simpla la care sa raspunda utilizatorii .
razvan_yo
Nou venit

Mesaj de razvan_yo »

da...m-am uitat si eu peste mod-ul acesta...dar unde mai este placerea daca nu-ti creezi singur scripturile? :wink: ...intrebarea ramane deschisa!
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de rizwan »

Placerea e ca nu ai placere, cum singur? ai cerut ajutor nu? adica ti le va face cineva, care e avantajul sa iei ACELASI script dar facut altfel?
razvan_yo
Nou venit

Mesaj de razvan_yo »

va rog, ramaneti la subiect
daca aveti de gand doar sa comentati modul meu de a gandi, faceti-o in alta parte...
si ca sa raspund oarecum lui rizwan, cum intelegi modul de functionare al unui soft, program, produs etc daca nu il dezansamblezi si ansamblezi chiar tu la loc? :) ...nu-mi spune de "documentatii" bazate pe lucruri teoretice si care cuprind sute de pagini...
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”