Noutati & Discutii recente (At-A-Glance)
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Da eu sunt chior ca nu vad nici un fisier galance_config.php .. am doar un fisier galance_body.tpl .. sau unde gasesc acel galance_config .. in ce folder?
Later edit: doamne greu e sa fi prost asa ca mine l-am gasit
Si in legatura cu cine a postat/data si alea .. eu am gasit asa in galance.php
Iar acolo in catalogul acela imi arata doar cateva informatii ... ce sa fac sa le inlocuiesc pe astea multe cu acelea ?
Later edit: doamne greu e sa fi prost asa ca mine l-am gasit

Si in legatura cu cine a postat/data si alea .. eu am gasit asa in galance.php
Cod: Selectaţi tot
$sql = "SELECT t.topic_title, t.topic_id, p2.post_time
FROM " . POSTS_TABLE . " p, " . TOPICS_TABLE . " t, " . POSTS_TABLE . " p2
WHERE t.forum_id NOT IN (" . $forumsignore . $glance_news_forum_id . ")
AND p.post_id = t.topic_first_post_id
AND p2.post_id = t.topic_last_post_id
AND t.topic_type <> " . POST_ANNOUNCE . "
AND t.topic_moved_id = 0
ORDER BY t.topic_last_post_id DESC
LIMIT " . $glance_num_recent;
if( !($result = $db->sql_query($sql)) )
{
message_die(GENERAL_ERROR, "Could not query latest topic information", "", __LINE__, __FILE__, $sql);
}
$latest_topics = array();
while ( $topic_row = $db->sql_fetchrow($result) )
{
$topic_row['topic_title'] = ( count($orig_word) ) ? preg_replace($orig_word, $replacement_word, $topic_row['topic_title']) : $topic_row['topic_title'];
$latest_topics[] = $topic_row;
}
$db->sql_freeresult($result);
}
//
// BEGIN OUTPUT
//
$template->set_filenames(array(
'glance_output' => 'glance_body.tpl')
);
if ( $glance_num_news )
{
if ( !empty($latest_news) )
{
$bullet_pre = 'glance_news_bullet';
for ( $i = 0; $i < count($latest_news); $i++ )
{
if ( $userdata['session_logged_in'] )
{
$unread_topics = false;
$topic_id = $latest_news[$i]['topic_id'];
if ( $latest_news[$i]['post_time'] > $glance_last_visit )
{
$unread_topics = true;
if( !empty($tracking_topics[$topic_id]) && $glance_track )
{
if( $tracking_topics[$topic_id] >= $latest_news[$i]['post_time'] )
{
$unread_topics = false;
}
}
}
$shownew = $unread_topics;
}
else
{
$unread_topics = false;
$shownew = true;
}
$bullet_full = $bullet_pre . ( ( $shownew && $glance_show_new_bullets ) ? '_new' : '_old' );
$newest_code = ( $unread_topics && $glance_show_new_bullets ) ? '&view=newest' : '';
$topic_link = $glance_forum_dir . 'viewtopic.php?t=' . $latest_news[$i]['topic_id'] . $newest_code;
$template->assign_block_vars('news', array(
'BULLET' => $$bullet_full,
'TOPIC_TITLE' => $latest_news[$i]['topic_title'],
'TOPIC_LINK' => $topic_link,
'TOPIC_TIME' => create_date($lang['DATE_FORMAT'], $latest_news[$i]['topic_time'], $board_config['board_timezone']))
);
-
- Utilizator înregistrat
-
- Fost coleg
Ca sa nu mai deschid alt subiect, ajutati-ma putin cu chestia asta ca nu inteleg ce trebuie facut (din tutorial nici atat)
Deci am:
Unde il pun pe asta sau ce fac cu el ?:D
Later edit-Am instalat BirthDay MOD si la profil imi arata de 2 ori BirthDay cum fac sa arate doar 1 data?
Deci am:
Cod: Selectaţi tot
#-----[ SQL ]-------------------------------------------------
#
ALTER TABLE phpbb_forums ADD auth_globalannounce TINYINT (2) DEFAULT "3" NOT NULL AFTER auth_announce;
ALTER TABLE phpbb_auth_access ADD auth_globalannounce TINYINT (1) not null AFTER auth_announce;
Later edit-Am instalat BirthDay MOD si la profil imi arata de 2 ori BirthDay cum fac sa arate doar 1 data?
Ultima oară modificat 20-Ian-2007, 15:45:06 de către rizwan, modificat 1 dată în total.
- Etherfast
- Fost coleg
Intri in phpMyAdmin pentru baza de date, selectezi baza de date, si o sa ai pe undeva pe acolo, un buton mic si verde (care respira greu), pe care scrie SQL. Faci click pe el, si se deschide o fereastra.
Executi ambele comenzi in fereastra aia, si daca nu-ti da nici o eroare, poti considera ca ai trecut si de pasul asta al instalarii.
Succes,
Executi ambele comenzi in fereastra aia, si daca nu-ti da nici o eroare, poti considera ca ai trecut si de pasul asta al instalarii.
Succes,
etherfast.ro - Blog personal
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Deci am găsit Mod-ul acesta ieri din greşeală aici pe forum şi cum am fost curios să văd cât e de bun l-am portat pentru mxBB-Portal 2.8.x ca mx_glance şi totul a părut normal la început.
Uite cum arată în portalul meu de test:

Şi am făcut să se poată configura din BlockCP (Block Control Pannel)
Problema e că în momentul când la instalat cineva pe un site Live unde au existat pagini mai multe la un subiect te duce tot timpul la prima pagină.
Are cineva idee cum s-ar putea rezolva asta? Întreb fiindcă în site-ul acesta merge cum trebuie, sau nici aici ...
edit1: Setarea "News Forums" e ceva ce am încercat eu şi deocamdată e în plus.
edit2: Am renunţat la aia deocamdată să seleteze useru mai multe forumuri de news şi am upgradat modulul la ultima versiune a mod-ului.
ScreenShot:
Uite cum arată în portalul meu de test:

Şi am făcut să se poată configura din BlockCP (Block Control Pannel)
Problema e că în momentul când la instalat cineva pe un site Live unde au existat pagini mai multe la un subiect te duce tot timpul la prima pagină.
Are cineva idee cum s-ar putea rezolva asta? Întreb fiindcă în site-ul acesta merge cum trebuie, sau nici aici ...
edit1: Setarea "News Forums" e ceva ce am încercat eu şi deocamdată e în plus.
edit2: Am renunţat la aia deocamdată să seleteze useru mai multe forumuri de news şi am upgradat modulul la ultima versiune a mod-ului.
ScreenShot:

The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Well, spre surprinderea mea aprope toate portalurile care au cerut support la mx-system pe forum au avut mx_glance instalat. Unii au vrut doar să vadă ce face...
Aşa că am fost nevoit să fixez unele bug-uri şi să schimb versiunea în mx_glance 2.2.2.
În contrib am pus şi headerul big care nu este pentru coloana laterală a site-ului ci pentru coloana main şi dacă mi se cere în versiunea 2.3.0 o să fac o setare în cpannelul blocului în privinţa aceasta, setare booleană de genu: Use large template: yes/no (True/False) ... Chesia e că în acest mod se poate avea în acelaşi timp şi block cu template pentru coloană şi pentru pagina main
Aşa că am fost nevoit să fixez unele bug-uri şi să schimb versiunea în mx_glance 2.2.2.
În contrib am pus şi headerul big care nu este pentru coloana laterală a site-ului ci pentru coloana main şi dacă mi se cere în versiunea 2.3.0 o să fac o setare în cpannelul blocului în privinţa aceasta, setare booleană de genu: Use large template: yes/no (True/False) ... Chesia e că în acest mod se poate avea în acelaşi timp şi block cu template pentru coloană şi pentru pagina main

The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
-
- Versiune: 2
- Nivel phpBB: Experimentat
At a glance problem
Am instalat At a glance si vreau sa apara in partea stanga a forumului (aproape ca aici). Stie cineva ?