O tema legat de animale si/sau plante pentru phpBB
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- cristi24
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
O tema legat de animale si/sau plante pentru phpBB
Salut!
Am tot cautat pe Google si nu am gasit nimic din ce imi trebuie. Daca stiti o tema phpbb care sa aiba legatura cu animalele si/sau plante va rog sa o scrieti aici. Multumesc tuturor care au vrut sa ma ajute.
Am tot cautat pe Google si nu am gasit nimic din ce imi trebuie. Daca stiti o tema phpbb care sa aiba legatura cu animalele si/sau plante va rog sa o scrieti aici. Multumesc tuturor care au vrut sa ma ajute.
-
- Utilizator înregistrat
Iti poti creea propriul stil phpbb <a href="kb.php?mode=article&k=72">Realizarea unui stil php</a> . Incearca metoda aceasta nu e greu sa creezi un stil phpbb !

- Etherfast
- Fost coleg
E vorba de phpBB, nu PHP. A omis sa spuna 
E destul de greu sa-ti creezi propriul stil daca esti incepator. Dar daca nu ai de ales si este important...

E destul de greu sa-ti creezi propriul stil daca esti incepator. Dar daca nu ai de ales si este important...
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
Poti lua adobe photoshop de pe www.adobe.com scuze ca fac reclama !