.. forum in 2 limbi
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
.. forum in 2 limbi
Pot sa fac un forum in doua limbi? Adica cand dai click pe "english" sa ramana aceiasi utilizatori, aceleasi mesaje, doar subforumurile [sau cum s-or chema] sa fie in alta liba.. traduse de mine, bineinteles.. sa nu fie 2 forumuri diferite..
da, de ce nu... iti trebuie doar putina imaginatie (daca nu exista vreun mod deja, asteptam sa ne confirme Aliniuz
)
o idee ar fi sa creezi in phpbb_forums inca doua campuri, forum_name2 si forum_desc2 si sa te joci putin in index.php. asta imi vine acum in minte, cred ca se pot gasi si alte idei mai eficiente si mai simple..

o idee ar fi sa creezi in phpbb_forums inca doua campuri, forum_name2 si forum_desc2 si sa te joci putin in index.php. asta imi vine acum in minte, cred ca se pot gasi si alte idei mai eficiente si mai simple..
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: .. forum in 2 limbi
Select Default Language : http://www.phpbbhacks.com/download/235SOR!N scrie:Pot sa fac un forum in doua limbi? Adica cand dai click pe "english" sa ramana aceiasi utilizatori, aceleasi mesaje, doar subforumurile [sau cum s-or chema] sa fie in alta liba.. traduse de mine, bineinteles.. sa nu fie 2 forumuri diferite..