un program care sa fac iconuri pt forum ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
un program care sa fac iconuri pt forum ?
Spuneti-mi si mie un program care sa fac iconuri pt forum pls !
- Etherfast
- Fost coleg
Hai sa-ti explic.
Sa spunem ca vrei sa faci rost de un icon pentru categoria ta care se cheama "Discutii despre masini"
Mergi pe images.google.com si dai search dupa "masini". O sa iti afiseze multe poze cu masini. Alegi pe aia care-ti place si o salvezi in calculator.
De exemplu asta.

Din calculator o deschizi cu paint sau cu ce ai tu pe-acolo, si o micsorezi la 100x100 pixeli sau cat vrei tu, sa fie mica, sa o poti pune in dreptul forumului.
Repeti operatiunea pentru toate forumurile pe care le ai.
Sa spunem ca vrei sa faci rost de un icon pentru categoria ta care se cheama "Discutii despre masini"
Mergi pe images.google.com si dai search dupa "masini". O sa iti afiseze multe poze cu masini. Alegi pe aia care-ti place si o salvezi in calculator.
De exemplu asta.

Din calculator o deschizi cu paint sau cu ce ai tu pe-acolo, si o micsorezi la 100x100 pixeli sau cat vrei tu, sa fie mica, sa o poti pune in dreptul forumului.
Repeti operatiunea pentru toate forumurile pe care le ai.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
Sau iti cumperi un pachet de iconite vectoriale, iti trebuie card doar. Eu am cumparat un pachet de 200 de iconite cu 15$ + ceva maruntis, dar avea iconite foarte diverse si atragatoare.. Iconitele vectoriale sunt mai "dragalase" dau un aer forumului.. dar poti face si cum a zis domn`soru de mai sus.. numa nu mai fura!
- Etherfast
- Fost coleg
Daca o micsorezi la un decent 100x100, nu are de ce sa-ti apara alb.
Incearca si cu alta imagine.
Incearca si cu alta imagine.
- Etherfast
- Fost coleg
50x50 e foarte mic si s-ar putea sa nu se inteleaga nimic. Daca-mi dai pe mail imaginile pe care le gasesti tu si pe care le vrei pentru forum, ti le fac eu 50x50, daca zici ca nu-ti iese, insa te sfatuiesc sa incerci de mai multe ori, ca acum m-ai prins intr-o pasa buna de vreau sa fac ceva pentru tine.

- Etherfast
- Fost coleg
Salveaza-le la tine, arhiveaza-le pe toate intr-o singura arhiva si trimite-mi-o pe mail la etherfast@our-picks.com