www.forumplanets.com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
ZoomLess esti rugat sa nu mai folosesti elemente luate de pe alte site-uri, cum ar fi imagini, idei de topicuri, forumuri, categorii.
In aceasta categorie nu intra si mod-urile care... deeeh... sunt publice pentru tot omul.
Daca nu respecti dorintele noastre (echipa si cei de la care ai "imprumutat" elemente), vei avea topicul inchis.
In aceasta categorie nu intra si mod-urile care... deeeh... sunt publice pentru tot omul.
Daca nu respecti dorintele noastre (echipa si cei de la care ai "imprumutat" elemente), vei avea topicul inchis.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Gata....
cred ca acum este destul de original all created by ZooMLess ! Astept Sugestii / Pareri / Propuneri !
Sper sa va placa de data asta !
Si am o rugaminte imi puteti da o sugestie ceva de unde sa iau cellpicuri noi pt subsilver ? Sa ii modific putin aspectul
!
.::: :::. www.forumplanets.com .::: :::.

Si am o rugaminte imi puteti da o sugestie ceva de unde sa iau cellpicuri noi pt subsilver ? Sa ii modific putin aspectul

.::: :::. www.forumplanets.com .::: :::.
-
- Utilizator înregistrat
Cellpic-urile nu sunt altceva decat gardient-uri.. gardient-urile (in termenii din photoshop) reprezinta trecerea gradata de la o culoare la alta.. downloadeaza-ti trialul de la photoshop, ia marimea celpicului si experimenteaza e foarte simplu. Eu sunt foarte satul de at a glance.. si de ceasul acela monoton puteai folosi ceva propriu, forumul nu e bine structurat, categoriile sunt aiurea puteai face o restructurare mai buna..
& WTF? daca ai login box-ul acolo mare de ce mai ai si in header?
& WTF? daca ai login box-ul acolo mare de ce mai ai si in header?
- Etherfast
- Fost coleg
Na, ca mi-a sutit avataru' si l-a pus la o forum la tutoriale 
N-ai nevoie de 2 login box-uri, arata asa, de "umplutura". Mai bine pui altceva in spatiul ala.

N-ai nevoie de 2 login box-uri, arata asa, de "umplutura". Mai bine pui altceva in spatiul ala.
etherfast.ro - Blog personal