Probleme avatar pe 3x.ro
Probleme avatar pe 3x.ro
Este un domeniu.ro deci problema banerelor de pe 3x.ro a disparut. Am incercat (din intamplare phpbb 2.0.17) si nu puteam uploada nici un avatar (permisiune 777 pe directorul avatar) si crezand ca e vorba de o incompatibilitate intre versiune (2.0.17) si server am uploadat versiunea 2.0.22. Problema persista si anume dupa "submit" eroarea este "file must be jpg , bmp , gif. Si credeti-ma ca jps am incercat sa uploadez , in marimea permisa si dimensiunile date . Are cineva idee cum rezolv problema asta ? Merci anticipat ! Daca vrea cineva sa arunce un ochi ... forumul este www.speedline-motorsport.ro/forum
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu dati click pe link-ul de mai sus. Nu o sa mearga. Copy/paste in browser bar si incercati asa.
In alta ordine de idei,
Inainte sa uploadezi avatar images/avatars si images/avatars/cache sa fie CHMOD pe 777.
In alta ordine de idei,
Sterge-le si incearca sa creezi un cont, dupa care sa-i uploadezi un avatar.Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted
Inainte sa uploadezi avatar images/avatars si images/avatars/cache sa fie CHMOD pe 777.
etherfast.ro - Blog personal
Deci .... asta este acum pt ca instalez din nou forumul si ca fapt divers ... odata instalat images/avatars au automat 777 .Etherfast scrie:Nu dati click pe link-ul de mai sus. Nu o sa mearga. Copy/paste in browser bar si incercati asa.
In alta ordine de idei,Sterge-le si incearca sa creezi un cont, dupa care sa-i uploadezi un avatar.Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted
Sunt curios cum s-a ajuns de la eroarea asta la o permisiune de scriere (777) ?
Sincer am nevoie de ceva ajutor in problema asta pt ca nu-i dau de cap. Dar am nevoie de sfaturi la subiect , nu de sfaturi la modul general. http://www.speedline-motorsport.ro/forum/index.php si vedeti ce se intampla .
Sincer am nevoie de ceva ajutor in problema asta pt ca nu-i dau de cap. Dar am nevoie de sfaturi la subiect , nu de sfaturi la modul general. http://www.speedline-motorsport.ro/forum/index.php si vedeti ce se intampla .
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Deschide usercp_avatar.php
Cauta:
Inlocuieste cu:
Fa o copie a fisierului inainte, si hai sa vedem ce se intampla dupa aia.
Cauta:
Cod: Selectaţi tot
switch( $type )
{
case 'jpeg':
case 'pjpeg':
case 'jpg':
return '.jpg';
break;
case 'gif':
return '.gif';
break;
case 'png':
return '.png';
break;
default:
$error = true;
$error_msg = (!empty($error_msg)) ? $error_msg . '<br>' . $lang['Avatar_filetype'] : $lang['Avatar_filetype'];
break;
}
Cod: Selectaţi tot
switch( $type )
{
case 'jpeg':
case 'pjpeg':
case 'image/pjpeg':
case 'jpg':
return '.jpg';
break;
case 'image/gif':
case 'gif':
return '.gif';
break;
case 'image/x-png':
case 'png':
return '.png';
break;
default:
$error = true;
$error_msg = (!empty($error_msg)) ? $error_msg . '<br>' . $lang['Avatar_filetype'] : $lang['Avatar_filetype'];
break;
}
etherfast.ro - Blog personal
da ....intradevar codu asta te scapa de eroarea "The avatar filetype must be .jpg, .gif or .png si pe cuvantul meu ca era jpg ." ...dar ..o sa apara alta ...ceva gen "The file must be 100 px high x 100 px wide"
asa imi dadea pe versiunea 2.0.17 ...o sa incerc si pe 2.0.22 ...da nu cred ca am mari shanse
asa imi dadea pe versiunea 2.0.17 ...o sa incerc si pe 2.0.22 ...da nu cred ca am mari shanse