GameSworld reloaded!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sa o puna unde? Pe care forum?rizwan scrie:http://www.filehost.ro/200753/pt_pid_jpg/
Ce parere aveti de aceasta poza sa o puna pe forum ?:D
Daca nu aveti cont:
user: petunia
pass: parola
-
- Fost coleg
pe forumul meu mai
www.gamesworld.dap.ro/forum acolo in locul celei cu phpbb ... acum este prea mare .. o sa o fac cat un banner .. ce ziceti
arata frumos ?

-
- Fost coleg
Latest News Am facut niste categorii mai vaste plus forumuri. Au fost schimbate putin icoanele de pe forum. In curand sper sa schimb si poza aceea de sus. Au intrat cativa utilizatori, vad ca merge bine
. Mi s-a spus de cativa useri care au intrat ca se face mult offtopic, ce rezolvare as avea impotriva acestuia, ca nu pot sa le zic toata ziua nu mai face aia nu mai scrie aia. Mai am o dilema .. un utilizator a postat un link catre un virus, ARE VOIE SA FACA ASA CEVA? sa sterg postul?

Ultima oară modificat 07-Ian-2007, 17:08:33 de către rizwan, modificat 1 dată în total.
-
- Fost coleg
up..
Latest News Au fost adaugate ceva poze pentru a personaliza continutul forumului. Inca ceva categorii (aveti de unde alege)
Latest News Au fost adaugate ceva poze pentru a personaliza continutul forumului. Inca ceva categorii (aveti de unde alege)

Ultima oară modificat 08-Ian-2007, 11:06:26 de către rizwan, modificat 1 dată în total.