.. sa imi ramana modurile daca schimb templateul..?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
SOR!N
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

.. sa imi ramana modurile daca schimb templateul..?

Mesaj de SOR!N »

Am schimbat templateul dar nu mai mrg toate modurile.. eu as vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa imi ramana cash mod.. asta ma intereseaza mai mult.. restul le instalez de la inceput.. ??
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Trebuie sa reiei instalarea CASH MOD in fisierele noului template , altfel nu va functiona, logic .
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Cand instalezi un MOD, acel mod face modificari si in fisierele din cadrul /templates, deci in fisierele din cadrul template-ului tau.

Va trebui sa instalezi un anume MOD pentru fiecare template al forumului pe care-l folosesti. Respectiv modificarile din /templates sa le faci pentru fiecare tema pe care o gasesti acolo.

Cand se scriu instructiunile de instalare pentru un MOD, se asigura functionalitatea lor pentru subSilver. Alte template-uri pot diferi ca secventa de cod fata de subSilver, deci s-ar putea sa nu gasesti intotdeauna secventa de cod pe care trebuie sa o modifici conform fisierului de instalare, dar cu siguranta gasesti ceva asemanator.

Deci, ca sa-ti raspund la intrebare, trebuie sa reiei modificarile CashMOD din fisierul de instalare si pentru al doilea template pe care-l folosesti (doar modificarile care se refera la fisiere din /templates).

Succes,
etherfast.ro - Blog personal
SOR!N
Utilizator înregistrat

Mesaj de SOR!N »

difera tare cele 2 templateuri.. nu e nici urma de ce imi da mie sa gasesc in fisierele alea...
Bancuri
Scoruri Live
Director Web - Linkul reciproc nu e obligatoriu.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Ce e de modificat in template tine doar de afisarea (modul de exprimare, daca vrei) al mod-ului ala pe pagina. De exemplu la Cash MOD, de a afisa numarul de puncte al utilizatorului, sub avatar.

Orice template, cat de complicat este el, are o sectiune unde arata avatarul, si acolo trebuie sa te concentrezi tu :)

Sper ca ai inteles in mare ce am vrut sa spun. Daca te straduiesti cat de cat, o sa poti instala mai orice mod, pe mai orice template.
etherfast.ro - Blog personal
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”