Cumpar gzip de forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cumpar gzip de forum
Cumpar gzip(baza de date) de forum in schimb de publicitate pe topzone.ro
- Schimbul se va face dupa marimerea continutuli forumui, sau useri inregistrati pe forum.
- Schimbul se va face dupa marimerea continutuli forumui, sau useri inregistrati pe forum.
- Etherfast
- Fost coleg
- Server: Windows
Pai ori cumperi, ori faci schimb in sensul asta?
Si in ce sens vrei baza de date a forumului? Cu tot cu useri, cu tot cu posturi?
Posturile sunt facute de useri pe un anume website. Fii sigur ca aceeasi useri nu vor veni sa posteze si pe site-ul tau.
Corecteaza-ma daca gresesc
Si in ce sens vrei baza de date a forumului? Cu tot cu useri, cu tot cu posturi?
Posturile sunt facute de useri pe un anume website. Fii sigur ca aceeasi useri nu vor veni sa posteze si pe site-ul tau.
Corecteaza-ma daca gresesc

etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2.0
- Server: UNIX/Linux
Nu este intesat nimeni pentru oferta
Nu este intesat nimeni pentru oferta ?
Consta in cel mai important va fi contuntul, cat de mare este forumu si useri bineteles.
Consta in cel mai important va fi contuntul, cat de mare este forumu si useri bineteles.
- dojo
- Fost coleg
Nu vreau sa te dezumflu, dar un database dump poate ajunge la niste preturi serioase. In forum-urile internationale se vorbea de ceva de genul 10 USD/membru inregistra. Daca ai numai 100 de membri (foarte mic numar oricum) se ajunge la niste preturi uriase.
Problema cea mare este insa alta: cel care iti vinde acest database dump NU mai poate folosi datele in cauza. Asta inseamna ca trebuie sa gasesti pe cineva dispus sa isi inchida forum-ul pentru totdeauna, iar un forum activ (de genul pe care il doresti ca "import") nu se inchide de placere (in cel mai bun caz acest forum aduce venituri serioase din publicitate). Daca totusi cel in cauza, cu cateva sute (mii) de utilizatori si cateva zeci de mii de mesaje e dispus sa isi inchida o pravalie profitabila, va cere niste sume absolut ametitoare.
Eu detin 10 forum-uri in momentul asta. Dar nu as fi dispusa sa imi inchid vreun forum, decat daca imi cumpar casa de banii astia
A doua problema mare este ca in momentul in care faci transferul asta de utilizatori si mesaje vei pierde foarte multi oameni. Eu am "inghitit" un alt forum acum cateva luni si cu toate ca a fost o chestie super amiabila, membrii ma cunosteau deja (eram activa si in forum-ul ala) si totul s-a facut cu manusi, 80 la suta cred au renuntat sa mai intre pe forum (s-au simtit tradati ceva de genul asta).
din pacate se lucreaza cu oameni aici .. nu doar cu numere.
Nu ne-ai spus despre ce subiect trebuie sa fie forum-ul..
Si acum, pentru a incheia si mai ciudat ... sa nu te superi pe mine, dar dupa cum ti-am spus este vorba despre o valoare FOARTE MARE. Nu cred ca exista cineva care sa dea un forum intreg pentru promovare pe un site (nici daca ar fi gaianonline.com) ..
Nu doresc sa iti stric topic-ul, dar este ceva de genul: ofer o floare frumoasa contra unui diamant de nu stiu cate karate
Problema cea mare este insa alta: cel care iti vinde acest database dump NU mai poate folosi datele in cauza. Asta inseamna ca trebuie sa gasesti pe cineva dispus sa isi inchida forum-ul pentru totdeauna, iar un forum activ (de genul pe care il doresti ca "import") nu se inchide de placere (in cel mai bun caz acest forum aduce venituri serioase din publicitate). Daca totusi cel in cauza, cu cateva sute (mii) de utilizatori si cateva zeci de mii de mesaje e dispus sa isi inchida o pravalie profitabila, va cere niste sume absolut ametitoare.
Eu detin 10 forum-uri in momentul asta. Dar nu as fi dispusa sa imi inchid vreun forum, decat daca imi cumpar casa de banii astia

A doua problema mare este ca in momentul in care faci transferul asta de utilizatori si mesaje vei pierde foarte multi oameni. Eu am "inghitit" un alt forum acum cateva luni si cu toate ca a fost o chestie super amiabila, membrii ma cunosteau deja (eram activa si in forum-ul ala) si totul s-a facut cu manusi, 80 la suta cred au renuntat sa mai intre pe forum (s-au simtit tradati ceva de genul asta).
din pacate se lucreaza cu oameni aici .. nu doar cu numere.
Nu ne-ai spus despre ce subiect trebuie sa fie forum-ul..
Si acum, pentru a incheia si mai ciudat ... sa nu te superi pe mine, dar dupa cum ti-am spus este vorba despre o valoare FOARTE MARE. Nu cred ca exista cineva care sa dea un forum intreg pentru promovare pe un site (nici daca ar fi gaianonline.com) ..
Nu doresc sa iti stric topic-ul, dar este ceva de genul: ofer o floare frumoasa contra unui diamant de nu stiu cate karate

- Sharakuza
- Utilizator înregistrat
dute dincolo
)
ia fi atent ... trimite mail la contact@stillzone.ro si comunicam asa sa vedem la ce solutie ajungem !!!

ia fi atent ... trimite mail la contact@stillzone.ro si comunicam asa sa vedem la ce solutie ajungem !!!
- dojo
- Fost coleg
Sunt de acord cu tine, numai ca din pacate un forum mananca multa munca .. Pe asta l-am lucrat din decembrie 2004 (mai mult de 2 ani deja) intre 5-15 ore pe zi. Asta a insemnat diverse script-uri incercate, crearea unei teme unicat (de mai multe ori chiar, asta e versiunea 3 sau 4 si sper finala), instalare de modificari, postat subiecte cat mai interesante, facut articole, in ultima parte facut butoane de forum si 3 skin-uri de phpBB de dat la descarcat gratis, scris la nebunie in alte forum-uri (peste 200 in acest moment) pentru a promova hogeacul. Asta este numai munca de web design si content writing. Nu mai pun la socoteala un script de aproape 500 RON (pe care mi l-am "permis" in ideea in care i-am lucrat unei tipe din SUA un site si i-am zis ca mai bine imi cumpara licenta decat sa imi trimita bani, asa am putut avea un script cu licenta OK) ...XDYNX scrie:scump domne scump, dincolo era mai ieftin .
De asta dadeam asemenea "preturi" uriase, pentru ca munca mea pe 2 ani plus toate cele face chiar mult... la fel ar gandi orice administrator de forum de aici, cu totii investim multe eforturi in proiectele astea.
Oricum bafta .. sunt curioasa la ce intelegere ajungi cu Sharakuza