make_filename(): Error

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

mie mi-a functionat perfect, fara eroarea de care te lovesti tu :roll: exact stilul din arhiva pe care mi-ai trimis-o.

nu stiu ce sa spun mai mult de atat. daca forumul este pe pc-ul tau (ca host) atunci.. poate problemele se trag de la mysql.. dar aici nu vreau, si nu pot sa ma pronunt eu.

poate iti ofera altcineva ajutorul de care ai nevoie. cred ca am facut cam tot ce se putea face.. (care nu a fost oricum mare lucru :D )

spor!
>TaZ<
Utilizator înregistrat

Mesaj de >TaZ< »

thx anyway :roll:
>TaZ<
Utilizator înregistrat

Mesaj de >TaZ< »

cred ca tu n-ai intzeles ce vreau eu vreau ca atunci cand dau pe NU sa ma duca la pagina de start a administratorului sau oriunde dar sa nu mai apara asha ca la pasul 2 :?
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

am inteles ce spui tu :) si ti-am spus, pe mine unul, cand apasam Nu - ma aducea inapoi la sectiunea cu zambete, exact asa cum trebuia.

deasemenea, ti-am spus si parerea mea si sper ca cineva sa-ti poata oferi un raspuns mai.. folositor.
>TaZ<
Utilizator înregistrat

Mesaj de >TaZ< »

aaa k.. dar tu ce phpBB folosesti? :roll:
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

acelasi, 2.0.21 (momentan)
>TaZ<
Utilizator înregistrat

Mesaj de >TaZ< »

o sa reinstalez forumul maine si o sa vad.. ce zici de phpbb3...? merita? dar nush cum sa-l instalez... :oops: potzi sa-mi recomanzi un host?
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

nu imi pot da cu parerea despre phpbb3, pt ca nu l-am folosit/instalat.

daca vrei host free, in primul rand ai grija ca nu toate suporta phpbb3 (spre ex, lx.ro). si in al doilea rand, nu-ti recomand host free :lol: (prietenii stiu de ce..)
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

phpBB3 Beta 4 nu este recomandat sa fie folosit INCA pentru forumuri live, ci doar pentru teste.

Recomandarea ar fi sa ramai la phpBB 2.0.22 pana se va lansa phpBB 3.0, cand cu siguranta ti se va pune la dispozitie o metoda eficienta de upgrade.
etherfast.ro - Blog personal
>TaZ<
Utilizator înregistrat

Mesaj de >TaZ< »

mc :wink:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”