make_filename(): Error

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
>TaZ<
Utilizator înregistrat

make_filename(): Error

Mesaj de >TaZ< »

Daca vreau sa sterg un smile imi apare

Cod: Selectaţi tot

Template->make_filename(): Error - file c:\apache\htdocs\forum\templates\christmas\admin\confirm_body.tpl does not exist
... Chiar nu exista. Daca incerc cu confirm_body.tpl de la alt template ( doar la subSilver l-am gasit; asta am vazut pe un site) daca e sa dau NU se da refresh dar nu mai am cum sa ies de acolo. Puteti sa ma ajutati? :x Cu confirm_body.tpl de la subSilver apare:
P1:Inainte:
Imagine
P2:Dupa ce dau NU:
Imagine
De oricate ori dau NU apare aceeasi imagine de la P2. Va rog foarte frumos sa ma ajutati!
Scuzati de reclama chiar nu am realizat !
Daca aveti nevoie de codul din config_body.tpl de la subSilver uitati-l:

<table>
	<tr>
		<th>{MESSAGE_TITLE}</th>
	</tr>
	<tr>
		<td><form><span><br>{MESSAGE_TEXT}<br><br>{S_HIDDEN_FIELDS}<input>&nbsp;&nbsp;<input></span></form></td>
	</tr>
</table>

<br>
Daca e as vrea ca la codul de mai sus sa adaugatzi ceva si atunci cand dau NU sa ma redirectzioneze la pagina de start a adminului sau la o alta pagina ( in orice caz sa fie din admin panel). Daca se poata sa ma duk la pagina aceaia cu "Revenitzi la sectiunea Smiles".
In orice caz sper sa primes ajutor >:D< .
Va multumesc anticipat!
Ca sa stiti am incercat si asha:

<table>
 <tr>
  <th>{MESSAGE_TITLE}</th>
 </tr>
 <tr>
  <td><form><span><br>{MESSAGE_TEXT}<br><br>{S_HIDDEN_FIELDS}<input>&nbsp;&nbsp;
  <form>
<input></span></form></td>
 </tr>
</table>
<br>
. Tot nu merge! :(( Este la fel ca si cand n-ar fi!
Inca un lucru am incercat cu un subMerged de la un alt phpbb 2 ( phpbb2-2.0.20). Asta are confirm_body.tpl numai ca daca dau Nu e tot la fel ca la celalalt!
Cu confirm_body.tpl de la SubSilver tot nu merge :((! Am auzit ca este un bug de la PHPBB2!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

De ce nu iei confirm_body.tpl de la template-ul pe care il folosesti ?
De pe la versiunea 2.0.18 daca nu ma insel au fost modificari si la fisierele template, asa ca ar trebui sa verifici inainte de a lua acel fisier si a-l pune direct pe server. Acest lucru poate fi si una din explicatii.
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

copiaza confirm_body.tpl din directorul templates/stilul_tau/ in directorul templates/stilul_tau/admin/

that should be all..
>TaZ<
Utilizator înregistrat

Mesaj de >TaZ< »

nu merge cu nici o solutie :roll:
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

ce template folosesti?
>TaZ<
Utilizator înregistrat

Mesaj de >TaZ< »

subMerged si/sau Christmas 8)
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

am aruncat si eu o privire in confirm_body.tpl din subMerged-phpbb-2020 si totul e ok.
besides, cred ca, totusi, nu de acolo e problema.

tu ce versiune de phpbb folosesti? si, foarte important, ai facut vreun update, si daca da, prin ce metoda? code-changes? daca da, esti sigur ca ai modificat corect admin_smilies.php? (ai putea sa revizuiesti acei pasi)

in orice caz, copiaza te rog continutul fisierului admin_smilies.php (il gasesti in root/admin) intr-un fisier .txt pe serverul tau, si da-mi un link catre el.
>TaZ<
Utilizator înregistrat

Mesaj de >TaZ< »

http://86.121.228.28/admin_smiles.txt scz de reclama si folosesc PHPBB 2.0.21
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

hmmm, e cat se poate de corect. :x

fa, te rog, o arhiva cu stilul subMerged exact asa cum il ai in acest moment in templates si "link it here" :)
>TaZ<
Utilizator înregistrat

Mesaj de >TaZ< »

Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”